Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Τζόρτζεβιτς: «Είμαστε ευχαριστημένοι»

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και πήρε εύκολα τη νίκη στο πρώτο του φετινό παιχνίδι στην Κίνα μοιραία ο Σάσα Τζόρτζεβιτς ...


Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και πήρε εύκολα τη νίκη στο πρώτο του φετινό παιχνίδι στην Κίνα μοιραία ο Σάσα Τζόρτζεβιτς είχε κάθε λόγο να δηλώνει ευχαριστημένος.

Αν και δεν έχουν συμπληρώσει ακόμα μια εβδομάδα από όταν επέστρεψαν και οι διεθνείς και η ομάδα είναι πια πλήρης ο Σέρβος κόουτς του Τριφυλλιού μιλώντας στους Κινέζους μετά το παιχνίδι με τους Λάιονς δήλωσε ευχαριστημένος από τους «πράσινους» λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαστε μια νέα ομάδα. Προσπαθούμε να βρεθούμε όλοι μαζί. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που έπαιξε σκληρά και είμαστε ευχαριστημένοι που παίξαμε καλά, ειδικά στην άμυνα και κερδίσαμε».

Πάβλοβιτς: «Είμαστε χαρούμενοι»

Από την άλλη ο εκ των πρωταγωνιστών του αγώνα, ο Σάσα Πάβλοβιτς εκπροσωπώντας τους παίκτες του Παναθηναϊκού στη συνέντευξη Τύπου, τόνισε: «Ήταν ένα σκληρό ματς. Οι αντίπαλοί μας έπαιξαν πολύ δυνατά. Είμαστε μόνο λίγες μέρες όλοι μαζί και προσπαθούμε να γίνουμε ομάδα. Είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να κερδίσουμε».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια