Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Παναθηναϊκός: Έγιναν… δάσκαλοι σε σχολείο της Κίνας (photos & video)

Μια ξεχωριστή εμπειρία έζησαν τέσσερις από τους παίκτες του Παναθηναϊκού καθώς οι Χαραλαμπόπουλος, Παπαγιάννης, Λούντζης και Καλαϊτζάκη...


Μια ξεχωριστή εμπειρία έζησαν τέσσερις από τους παίκτες του Παναθηναϊκού καθώς οι Χαραλαμπόπουλος, Παπαγιάννης, Λούντζης και Καλαϊτζάκης έγιναν για λίγο δάσκαλοι για χάρη παιδιών σχολείου της Κίνας.

Κατά την διάρκεια της παραμονής τους στην Κίνα και στο πλαίσιο του προγράμματος One Team της Ευρωλίγκας οι Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Γιώργος Παπαγιάννης, Μιχάλης Λούντζης και Γιώργος Καλαϊτζάκης επισκέφτηκαν σήμερα(27/9) σχολείο της Hangzhou. Οι «πράσινοι» έπαιξαν μπάσκετ με τους μαθητές, φωτογραφήθηκαν μαζί τους και υπέγραψαν δεκάδες αυτόγραφα και όπως θα δείτε και από τις φωτογραφίες το χάρηκαν ιδιαίτερα.

Αναφερόμενος στην εμπειρία αυτή ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος τόνισε: «Ήταν μια πολύ ευχάριστη εμπειρία που παίξαμε με τα παιδιά, τα οποία έδειξαν να το χαίρονται ιδιαίτερα» ενώ ο Γιώργος Παπαγιάννης πρόσθεσε: «Η δραστηριότητα αυτή μας έδωσε χαρά. Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή τους αλλά και την υποδοχή που μας επιφύλασσαν». Από την άλλη, ο  Μιχάλης Λούντζης σχολίασε: «Είναι βασικό γι’ αυτά τα παιδιά όχι μόνο το να μάθουν να παίζουν μπάσκετ αλλά κυρίως να λειτουργούν ομαδικά». Τέλος, ο μικρότερος της… παρέας ο Γιώργος Καλαϊτζάκης επεσήμανε: «Ήταν μια ευχάριστη εμπειρία για όλους μας. Τα παιδιά μας υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό και τα ευχαριστούμε γι’ αυτό».

Στη συνέχεια το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε προπόνηση εν όψει του αυριανού φιλικού αγώνα με τους Zhejiang Lions (28/9, 14.35, Novasports 1 και Νovasports 1 HD) στην πόλη Hangzhou αλλά και συνεντεύξεις καθώς πραγματοποιήθηκε Media Day για τους τοπικούς δημοσιογράφους.

Τέλος, να θυμίσουμε πως ο αυριανός είναι πρώτος αγώνας που θα δώσει ο Παναθηναϊκός και ο δεύτερος και τελευταίος είναι την Τετάρτη (30/9, 15.00,  Novasports 1 και Νovasports 1 HD) κόντρα στους Guangdong Tigers στην πόλη Macau.


Δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες και το βίντεο τη ΚΑΕ Παναθηναϊκός την επίσκεψη των «πράσινων» στο σχολείο της πόλης της Κίνας.

https://www.youtube.com/watch?v=mEgkIWp4QOc










Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια