Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Φοβερός Κόροιβος «καλπάζει» για την εξάδα

Η εντυπωσιακή πορεία του Κόροιβου συνεχίζεται αφού επικρατώντας με 83-79 του Ρεθύμνου στην Αμαλιάδα έφτασε τις πέντε νίκες και βρίσκετ...


Η εντυπωσιακή πορεία του Κόροιβου συνεχίζεται αφού επικρατώντας με 83-79 του Ρεθύμνου στην Αμαλιάδα έφτασε τις πέντε νίκες και βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα της Basket League. “Βυθίζονται” οι Κρητικοί.

Η περσινή πρώτη ιστορική χρονιά του Κόροιβου στην μεγάλη κατηγορία των Ανδρών ήταν άκρως επιτυχημένη όμως όλα δείχνουν πως η δεύτερη θα είναι ακόμα καλύτερη αφού μετά και την 8η αγωνιστική η ομάδα του Χάρη Μαρκόπουλου βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας μετρώντας 5 νίκες και 3 ήττες. Αντίθετα, το Ρέθυμνο διανύει μια από τις χειρότερες χρονιές του και παραμένει χαμηλά έχοντας μόλις δύο νίκες.

Ο αγώνας...

Ο Κόροιβος έδειξε από την αρχή στο Ρέθυμνο πως θα είναι κακός “οικοδεσπότης” παίρνοντας από το ξεκίνημα τα ηνία. Μάλιστα με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Ντέιβις και Τρότερ εκτόξευσε τη διαφορά στο +20 με το 47-27 του ημιχρόνου και μετέτρεψε το παιχνίδι σε εύκολη υπόθεση. Οι γηπεδούχοι διατήρησαν με άνεση τον έλεγχο του αγώνα έως και το ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου όταν χάρη στην μεγάλη ευστοχία του στα τρίποντα το Ρέθυμνο μάζεψε τη διαφορά και μειώνοντας στο καλάθι με το 81-79 στα 14'' πριν τη λήξη, παραλίγο να γίνει η μεγάλη ανατροπή. Όμως, ο εντυπωσιακός Όμπι Τρότερ ήταν ψύχραιμος και εύστοχος στις βολές και με το 83-79 ο Κόροιβος πανηγύρισε τη νέα μεγάλη νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 25-16, 47-27, 66-53, 83-79

Κόροιβος Αμαλιάδας (Μαρκόπουλος): Χαριτόπουλος 7, Βασιλόπουλος 8, Ντέιβις 22, Χριστοδούλου, Κάουνσιλ 7, Χάρντινγκ 5, Πουλιανίτης, Τρότερ 20, Γεωργάκης 12, Σλαφτσάκης 2.

Ρέθυμνο (Σκουρτόπουλος): Κλούφ 10, Σάφτενααρ 14, Ρέλφορντ 6, Στόουν 19, Χάροου 14, Σχίζας , Γιαννόπουλος 4, Τσακαλέρης, Κάρτερ 12, Ματαλών.


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια