Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Γκιστ: «Μια μάχη για την οποία δεν μπορώ να περιμένω»

Ο Παναθηναϊκός ξεκινάει την πορεία του στο TOP 16 της Ευρωλίγκας από την Τουρκία και με αντίπαλο την Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβι...


Ο Παναθηναϊκός ξεκινάει την πορεία του στο TOP 16 της Ευρωλίγκας από την Τουρκία και με αντίπαλο την Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ο Τζέιμς Γκιστ εμφανίστηκε ανυπόμονος τονίζοντας πως το αυριανό(30/12, 21:00, ΕΡΤ) παιχνίδι είναι μια μάχη για την οποία δεν μπορεί να περιμένει.

Το “ταξίδι” στη φάση των “16” ξεκινάει για τους “πράσινους” με ένα ιδιαίτερο και δύσκολο παιχνίδι και ο Αμερικανός φόργουορντ μιλώντας κατά την αναχώρηση της ομάδας εξήγησε τι πρέπει να κάνει ο Εξάστερος για να φύγει με το “διπλό” από την Τουρκία: «Αυτή είναι η Ευρωλίγκα, το καλύτερο μπάσκετ στην Ευρώπη. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι για να παίξουμε το παιχνίδι μας. Αν πάμε εκεί και κάνουμε αυτό που πρέπει, θα έχουμε πιθανότητα να κερδίσουμε. Θα κριθεί από τη σκληράδα, όποιος το θέλει περισσότερο θα κερδίσει. Είμαστε μεγάλη ομάδα στην Ευρώπη, θα είναι μια μάχη. Μια μάχη για την οποία δεν μπορώ να περιμένω».

Τέλος, για το αν είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι στον όμιλο, ο Τζέιμς Γκιστ, ανέφερε: «Χαίρομαι που θα παίξουμε αυτό το παιχνίδι. Αυτά είναι τα παιχνίδια για τα οποία αγωνίζεσαι, που θέλεις να παίζεις. Η Φενέρμπαχτσε είναι μια πολύ καλή ομάδα και εμείς θα πρέπει να παίξουμε δυνατά και να παλέψουμε».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια