Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Δεν τίθεται θέμα νομιμότητας στην προεδρία του ΠΑΟΚ»

Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα που αφορούσαν μια προσωπική υπόθεση με την δικαιοσύνη του Μπάνε Πρέλεβιτς η ΚΑΕ ΠΑΟΚ πήρε επίσημα θέση ...


Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα που αφορούσαν μια προσωπική υπόθεση με την δικαιοσύνη του Μπάνε Πρέλεβιτς η ΚΑΕ ΠΑΟΚ πήρε επίσημα θέση εξηγώντας πως δεν τίθεται νομιμότητας της προεδρίας της ομάδας.

Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα φέρεται ότι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς έχει παραπεφτεί σε δίκη ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για τις κατηγορίες της απάτης και της απόπειρας απάτης. Σήμερα(31/1) λοιπόν, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή της ξεκαθάρισε την κατάσταση εξηγώντας πως δεν υπάρχει θέμα νομιμότητας στην προεδρία της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει: «Σχετικά με πλήθος δημοσιευμάτων, τα οποία τις τελευταίες ημέρες θέλουν να παρουσιάσουν μία διαστρεβλωμένη εικόνα για την ύπαρξη προβλήματος στη λειτουργία της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., με αφορμή μία εντελώς προσωπική υπόθεση του Προέδρου κ. Πρέλεβιτς, η Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. δηλώνει προς όλες τις κατευθύνσεις και κυρίως προς όσους εξυφαίνονται και αναπαραγάγουν με περισσή ευκολία διάφορα σενάρια, από όπου κι αν προέρχονται, ό,τι δεν τίθεται κανένα θέμα νομιμότητας για την παρουσία του Μπάνε Πρέλεβιτς στη θέση του Προέδρου του Δ.Σ. της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ..

Τα όποια θέματα προέκυψαν από παλαιότερη επιχειρηματική δραστηριότητα του κ. Πρέλεβιτς, θα αντιμετωπιστούν στο χρόνο και με τον τρόπο που πρέπει και καμία επιρροή δεν έχουν και δεν θα έχουν στη λειτουργία της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ..

Υποχρέωση όσων αγαπάμε πραγματικά τον Π.Α.Ο.Κ., είναι να τον προστατεύουμε.
Το μυαλό και η συγκέντρωση όλων μας πρέπει να είναι αποκλειστικά και μόνο στο αποψινό παιχνίδι. Όλοι μαζί πρέπει να στηρίξουμε και να προστατέψουμε την ομάδα μας.

K.A.E. Π.Α.Ο.Κ.».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δεν υπάρχουν σχόλια