Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Παναθηναϊκός: Στην προπόνηση για το καλωσόρισμα ο Δ. Γιαννακόπουλος

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι κοντά στον Παναθηναϊκό και στα εύκολα και στα δύσκολα έτσι δεν θα μπορούσε να λείπει από την πρώτη προ...


Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι κοντά στον Παναθηναϊκό και στα εύκολα και στα δύσκολα έτσι δεν θα μπορούσε να λείπει από την πρώτη προπόνηση του Αργύρη Πεδουλάκη.

Σήμερα(21/4) το πρωί ο Αργύρης Πεδουλάκης πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση στη δεύτερη θητεία του στον Παναθηναϊκό όμως το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε προπόνηση και το απόγευμα και στην οποία βρέθηκε και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο ισχυρός άνδρας του Εξάστερου επισκέφθηκε τους “πράσινους” στο ΟΑΚΑ καθώς θέλησε να καλωσορίσει τον κόουτς και παράλληλα να τους δηλώσει πως ότι έγινε με τον αποκλεισμό από την Λαμποράλ Κούτσα ανήκει στο παρελθόν και πια άπαντες θα επικεντρωθούν δυνατά στον μεγάλο στόχο της κατάκτησης του ελληνικού πρωταθλήματος.

Από κει και πέρα, όσον αφορά την προπόνηση ο Αργύρης Πεδουλάκης όπως και το πρωί και το απόγευμα μέτρησε μόνο μια απουσία, αυτή του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου που είναι τραυματίας.

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δεν υπάρχουν σχόλια