Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Παναθηναϊκός: «Πρώτη» για Πεδουλάκη με επιστροφή Παππά αλλά και Αλβέρτη και Τσαρτσαρή

Μια μέρα μετά την ανακοίνωση της επιστροφής του στον Παναθηναϊκό ο Αργύρης Πεδουλάκης πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση στη δεύτερ...


Μια μέρα μετά την ανακοίνωση της επιστροφής του στον Παναθηναϊκό ο Αργύρης Πεδουλάκης πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση στη δεύτερη θητεία του στην ομάδα και στο πλευρό του θα είναι και οι Τσαρτσαρής και Αλβέρτης ενώ μαζί του “επέστρεψε” και ο Νίκος Παππάς.

Μετά το χθεσινό ρεπό που ακολούθησε του αποκλεισμού από το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας οι “πράσινοι” επέστρεψαν στο ΟΑΚΑ και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τον πρώτο προημιτελικό με τον Κολοσσό με τον Αργύρη Πεδουλάκη να πραγματοποιεί την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα. Μαζί του στο προπονητικό τιμ ο έμπειρος κόουτς στη δεύτερη θητεία του στον Παναθηναϊκό θα έχει τον Διαμαντή Παναγιωτόπουλο και τον Κώστα Τσαρτσαρή ενώ επαναδραστηριοποιείται ο Φραγκίσκος Αλβέρτης παράλληλα με τις υποχρεώσεις του στις Ακαδημίες της ΚΑΕ.

Στα... σπουδαία της “πρώτης” του Πεδουλάκη είναι η επιστροφή του Νίκου Παππά, ο οποίος μετά την απόλυση του Σάσα Τζόρτζεβιτς μπαίνει και πάλι στην ομάδα. Ο διεθνής γκαρντ συμμετείχε κανονικά στη σημερινή προπόνηση ενώ ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος που έχει πρόβλημα στον λαγονοψοΐτη ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια