Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Κύπελλο Αγγλίας:Στο τελικό η Crystal Palace...26 χρόνια μετά

Στον σημερινό ημιτελικό η Κρίσταλ Πάλας ήταν πολύ καλύτερη από την αντίπαλο της και ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 6ο λεπτό με κεφαλιά ...

Στον σημερινό ημιτελικό η Κρίσταλ Πάλας ήταν πολύ καλύτερη από την αντίπαλο της και ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 6ο λεπτό με κεφαλιά του Μπολασί δίνοντας άλλη ψυχολογία στην ομάδα του.

Στο 6’ ο Γιανίκ-Μπολάσι άνοιξε το σκορ για τους Αετούς με εξ επαφής προσπάθεια, για να ισοφαρίσει μετά από κόρνερ ο Ντίνι (55’). Ωστόσο, ο Βίκαμ (61’) με την πιο όμορφη εκτέλεση έβαλε το πέμπτο του γκολ στα επτά τελευταία ματς και έστειλε την ομάδα του στο ραντεβού κούπας με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (21 Μαΐου).

Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που διεκδικεί το τρόπαιο η Πάλας. Την πρώτη είχε κοντραριστεί και είχε ηττηθεί από τη Γιουνάιτεντ το 1990.Σε εκείνα τα παιχνίδια ο Άλαν Πάρντιου ήταν παίκτης της Πάλας, ενώ τώρα βρίσκεται στον πάγκο της και έχει μια μεγάλη ευκαιρία για ρεβάνς.


Οι συνθέσεις:
ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Χένεσεϊ, Γουόρντ, Νταν, Ντιλέινι, Σουαρέ, Τζέντινακ, Καμπάιγ, Μπολασί (74' ΜακΚάρθουρ), Ζαά, Πάντσεον (81' Μπακαρί Σακό), Γουίκαμ (85' Αντεμπαγιόρ).
ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ: Παντιλιμόν, Νιόμ (82' Άνια), Κάθκαρτ, Μπρίτος, Ακέ, Ετιέν Καπού (32' Μάριο Σουάρεθ), Γουότσον, Αμπντί (55' Γκεντιουρά), Χουράδο, Ιγκάλο, Ντίνι.

Τα αποτελέσματα των ημιτελικών
Σάββατο 23/4
Έβερτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-2
(75' αυτ. Σμόλινγκ / 34' Φελαϊνί, 93' Μαρσιάλ)

Κυριακή 24/4
Κρίσταλ Πάλας - Γουότφορντ 2-1
(6' Μπολασί, 61' Γουίκαμ / 55' Ντίνι)

Δεν υπάρχουν σχόλια