Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

ΠΑΟΚ: Στο προπονητικό τιμ ο Χαραλαμπίδης

Λίγες μόλις μέρες μετά την ανακοίνωση της απόφασής του να σταματήσει ως παίκτης το μπάσκετ ο Κώστας Χαραλαμπίδης έχει επιλέξει τι θα κά...


Λίγες μόλις μέρες μετά την ανακοίνωση της απόφασής του να σταματήσει ως παίκτης το μπάσκετ ο Κώστας Χαραλαμπίδης έχει επιλέξει τι θα κάνει αφού η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε πως ο παλαίμαχος πλέον παίκτης θα είναι συνεργάτης του Σούλη Μαρκόπουλο στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Όπως αναμενόταν ο πρώην αρχηγός του ΠΑΟΚ και παλαίμαχος πλέον σπουδαίος παίκτης δεν θα μείνει μακριά από το μπάσκετ. Θα συνεχίσει να προσφέρει τα μέγιστα αλλά από άλλο πόστο και μάλιστα στην ομάδα με την οποία έβαλε τέλος στην καριέρα του ως παίκτης. Ο Κώστας Χαραλαμπίδης θα ασχοληθεί με την προπονητική και θα κάνει την αρχή από τον ΠΑΟΚ καθώς θα ανήκει πλέον στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας και θα είναι ένας από τους συνεργάτες του Σούλη Μαρκόπουλου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:
«Ο Κώστας Χαραλαμπίδης πριν από τρεις εβδομάδες ανακοίνωσε την απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, αλλά θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ και θα συνεργαστεί πλέον με την ομάδα, λαμβάνοντας θέση στο τεχνικό επιτελείο. Πρόκειται για την υλοποίηση μίας κοινής επιθυμίας και μία σημαντική προσθήκη στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας, του οποίου εδώ και επτά συναπτά έτη ηγείται ο Σούλης Μαρκόπουλος, έχοντας στο πλευρό του (από την πρώτη στιγμή) και τον Παντελή Μπούτσκο».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια