Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Οργή και αγανάκτηση για την εντεταλμένη υπηρεσία του Πηλοϊδη»

Έξω φρενών με τους διαιτητές του τρίτου τελικού με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και συγκεκριμένα με τον Τάσο Πηλοϊδη είναι οι άνθρωποι του Παν...


Έξω φρενών με τους διαιτητές του τρίτου τελικού με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και συγκεκριμένα με τον Τάσο Πηλοϊδη είναι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού που κάνουν λόγο για εντεταλμένη υπηρεσία του ενώ έδωσαν και... συγχαρητήρια στους κυρίους Σκινδήλια και Σταυρόπουλο.

Και ενώ ο απόηχος από το τρίποντο και τα βήματα του Βασίλη Σπανούλη και όσα ειπώθηκαν και έγιναν στον δεύτερο τελικό του ΟΑΚΑ δεν έχουν κοπάσει ακόμα στον Παναθηναϊκό είναι έξαλλοι καθώς πιστεύουν πως οι διαιτητές έκριναν το αποτέλεσμα και του τρίτου τελικού.

Συγκεκριμένα η θέση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι η εξής:
«Οργή και αγανάκτηση για την εντεταλμένη υπηρεσία του κυρίου Πηλοίδη και για όλα όσα έγιναν στο ΣΕΦ. Πιστεύουμε ότι έχουμε καλύτερη ομάδα. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε κόντρα στις αντίξοες συνθήκες (διαιτητές) για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Τελικά ήταν εντάξει ο ορισμός της ΚΕΔ για την οποία φώναζε η ΚΑΕ ΟΣΦΠ. Συγχαρητήρια στους κυρίους Σκινδήλια και Σταυρόπουλο».

Όσον αφορά όσα έγραψαν οι τρεις διαιτητές Πηλοϊδης, Καρακατσούνης και Παναγιώτου στο φύλλο αγώνος οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού σχολίασαν: «Περιμένουμε την αντίδραση του "ευαίσθητου" σε αυτά τα θέματα κ. Κοντονή».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια