Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Λυκογιάννης: «Μας παρέσυρε η αυτοπεποίθησή μας»

Μια “ανάσα” από την μεγάλη έκπληξη έφτασε ο Κολοσσός καθώς παραλίγο να κερδίσει τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και ο Άρης Λυκογιάννης εξήγησε ότ...


Μια “ανάσα” από την μεγάλη έκπληξη έφτασε ο Κολοσσός καθώς παραλίγο να κερδίσει τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και ο Άρης Λυκογιάννης εξήγησε ότι στο κρίσιμο τελευταίο δίλεπτο του αγώνα τους παρέσυρε η αυτοπεποίθησή τους.

Ο Κολοσσός ήταν εξαιρετικός στο ΣΕΦ και το γεγονός ότι στο τελευταίο δίλεπτο έμεινε χωρίς σκορ πιθανότατα του στέρησε την μεγάλη έκπληξη της 4ης αγωνιστικής της Basket League και ο έμπειρος κόουτς αναφερόμενος στο τι δεν πήγε καλά στάθηκε στην αυτοπεποίθηση της ομάδας του στο τέλος.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου για το αναπάντεχο ντέρμπι στο ΣΕΦ ο Άρης Λυκογιάννης τόνισε χαρακτηριστικά: «Ήταν ένα παιχνίδι που είχε αρκετές διαφορές με εκείνο από όταν βρεθήκαμε τελευταία φορά σε αυτό το γήπεδο. Τότε δεν είχαμε προετοιμαστεί. Τώρα είχαμε μία ολόκληρη εβδομάδα για να προετοιμαστούμε. Καταλαβαίναμε πως ο Ολυμπιακός θα ήταν κουρασμένος. Όταν είδαμε πως δεν παίζει ο Σπανούλης, καταλάβαμε πως πρέπει να κλείσουμε τους διαδρόμους για να μην δημιουργήσει ο Ολυμπιακός. Μία καθοριστική φάση είναι όταν 2.20 πριν από το τέλος κάναμε μία λάθος πάσα στον αιφνιδιασμό. Πρέπει να ξεχάσουμε το παιχνίδι και να συγκεντρωθούμε στο επόμενο που είναι πολύ σημαντικό. Υπήρξαν φάσεις που βιαστήκαμε, που μας παρέσυρε η αυτοπεποίθηση μας. Είναι δεδομένο πως με το νέο σύστημα της Ευρωλίγκας ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός θα έχουν άσχημες βραδιές. Οι παίκτες είναι άνθρωποι και όχι μηχανές. Το σημαντικό για εμάς είναι ότι πήγαμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό εκτός έδρας».

Βασιλόπουλος: «Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει»

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Παναγιώτη Βασιλόπουλου, ο οποίος εκπροσωπώντας τους παίκτες του Κολοσσού στη συνέντευξη Τύπου ανέφερε: «Ήταν ένα παιχνίδι που στην αρχή ήμασταν συγκεντρωμένοι. Τα δώσαμε όλα απέναντι στον Ολυμπιακό που είχε μία πολύ δύσκολη εβδομάδα. Προσπαθήσαμε να κερδίσουμε, δεν τα καταφέραμε, καθώς στο τέλος δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Θα μπορούσαμε, όμως, να είχαμε κερδίσει. Πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι και συγκεντρωμένοι για το επόμενο παιχνίδι».


Δεν υπάρχουν σχόλια