Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Σφαιρόπουλος: «Να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο και ταπεινοί στον δεύτερο γύρο»

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο της Ευρωλίγκας με τον καλύτερο τρόπο, με την μεγάλη νίκη με την Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ και ο Γιάνν...


Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο της Ευρωλίγκας με τον καλύτερο τρόπο, με την μεγάλη νίκη με την Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δικαιολογημένα μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες και τον κόσμο της ομάδας και συνέστησε να συνεχίσει η ομάδα με τον ίδιο τρόπο και στον δεύτερο γύρο.

Δίνοντας το παρών στη συνέντευξη Τύπου μετά την μεγάλη νίκη με την Φενέρ για την 15η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, ο επιτυχημένος κόουτς εξήγησε τι πήγε καλά και γιατί η ομάδα του άξιζε τη νίκη, αναφέρθηκε στην στήριξη από τον κόσμο και το πρώτο φετινό sold out στο ΣΕΦ ενώ μίλησε και για την συνέχεια.

Αρχικά, αναφερόμενος στο παιχνίδι και την μεγάλη νίκη τόνισε: «Αναμφίβολα αξίζαμε τη νίκη με τον τρόπο που παίξαμε και την αποφασιστικότητα που δείξαμε. Αναγκάσαμε μια ομάδα με την ποιότητα της Φενέρ να έχει 21 πόντους στο ημίχρονο και βάλαμε τους όρους του αγώνα κυριαρχώντας στις δύο πλευρές του παρκέ ως το τέλος της τρίτης περιόδου. Η Φενέρ είναι πολύ καλή ομάδα και προσπάθησε να αντιδράσει. Βρήκε τρόπους να σκοράρει σε αντίθεση με μας, αλλά στο τέλος με 2-3 καλές άμυνες και επιθέσεις πήραμε τη νίκη και με μια αρκετή καλή διαφορά. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες για την προσπάθεια και τη θέληση που είχαν. Είδαμε πολλούς παίκτες που έκαναν βουτιές στο παρκέ, διεκδικούσαν τα ριμπάουντ και κέρδισαν όλες τις μικρές μάχες. Πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο μένοντας ταπεινοί στον δεύτερο γύρο, που θα είναι πιο δύσκολος. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας που μας υποστήριξε πάρα πολύ, το γήπεδο ήταν κατάμεστο πρώτη φορά φέτος και θέλουμε στο εξής να συμβαίνει πάντα αυτό, γιατί έτσι κερδίζουμε προσπάθεια από όλους με τη βοήθεια του κόσμου. Θέλω να συγχαρώ τους συνεργάτες μου και όλο το σταφ για την πολύ καλή προετοιμασία του αγώνα».

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στη σημασία της συγκεκριμένης νίκης, επεσήμανε: «Για μένα κάθε νίκη είναι σημαντική, γιατί είναι πολύ δύσκολη η Eυρωλίγκα. Δεν ξέρω αν είναι η πιο σημαντική. Πρέπει κάθε ματς να το παλεύουμε και να δείχνουμε τον ίδιο ζήλο. Κάναμε κατάθεση ψυχής και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».

Όσον αφορά την πίεση που δέχθηκαν οι παίκτες του από τους παίκτες της Φενέρ και ειδικά από τους πρώην “ερυθρόλευκους” Σλούκα και Άντιτς, είπε: «Το ότι οι αντίπαλοι ήταν υποψιασμένοι για τον τρόπο που θα παίζαμε και δεν κατάφεραν να αντιδράσουν δείχνει ότι κάναμε καλή δουλειά».


Κατόπιν, όταν του ζητήθηκε να κάνει έναν απολογισμό εξαιτίας της ολοκλήρωσης του πρώτου γύρου της Ευρωλίγκας, ανέφερε: «Δεν θέλω να κάνω απολογισμό. Δεν μπορείς να κοιτάς πίσω, ούτε μακριά, παρά μόνο το επόμενο παιχνίδι. Θα πρέπει να δούμε τα λάθη μας και τον απολογισμό θα τον κάνουμε μετά το τελευταίο παιχνίδι. Το σημαντικό είναι να έχουμε υγεία και να επιστρέψουν οι παίκτες μας. Χρειαζόμαστε αυτή την ξεκούραση, σωματικά και ψυχικά. Έχουμε δώσει διήμερο ρεπό στα παιδιά, θέλουμε να εντάξουμε τον Oυότερς στην ομάδα και να δούμε και τους τραυματίες μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια