Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Ολυμπιακός: Μισός με Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ

Ούτε ένα ούτε δύο αλλά τέσσερα προβλήματα αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός ενόψει του αυριανού(30/1, 21: 00) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό Supe...


Ούτε ένα ούτε δύο αλλά τέσσερα προβλήματα αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός ενόψει του αυριανού(30/1, 21:00) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό Superfoods στο ΟΑΚΑ καθώς εκτός από τους Πρίντεζη, Μάντζαρη και Λοτζέσκι αμφίβολος για να αγωνιστεί είναι και ο Πάτρικ Γιανγκ.

Ο Γιώργος Πρίντεζης εξαιτίας των ενοχλήσεων στη μέση δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και υπάρχουν κάποιες ελπίδες να αγωνιστεί ενώ και ο Βαγγέλης Μάντζαρης εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο και ακολούθησε και εκείνος ατομικό ενώ οι πιθανότητες να αγωνιστεί αύριο είναι μοιρασμένες. Αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Ματ Λοτζέσκι καθώς αισθάνθηκε μυικό σπασμό στους προσαγωγούς και ακολούθησε θεραπεία. Όσον αφορά τον Πάτρικ Γιανγκ ενώ ξεκίνησε στη σημερινή προπόνηση αποχώρησε εξαιτίας ενοχλήσεων στο γόνατο και πλέον είναι και εκείνος αμφίβολος για το αυριανό ντέρμπι στο ΟΑΚΑ.


Δεν υπάρχουν σχόλια