Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Παναθηναϊκός: Sold out με ΤΣΣΚΑ !

Όποιος φίλαθλος του Παναθηναϊκού Superfoods θέλει να παρακολουθήσει από κοντά τον αυριανό(31/3, 21: 45) με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και δεν έχ...


Όποιος φίλαθλος του Παναθηναϊκού Superfoods θέλει να παρακολουθήσει από κοντά τον αυριανό(31/3, 21:45) με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα εισιτήρια ατύχησε καθώς η ΚΑΕ ανακοίνωσε πως σημειώθηκε sold out καθώς τα “μαγικά” χαρτάκια εξαντλήθηκαν.

Όποιος φίλαθλος του Εξάστερου ήταν προνοητικός και εξασφάλισε από νωρίς εισιτήριο για τον αυριανό σπουδαίο αγώνα θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ οι υπόλοιποι που ενδιαφέρονται αλλά δεν φρόντισαν έγκαιρα θα το παρακολουθήσουν από το σπίτι τους καθώς η ΚΑΕ ενημέρωσε πως τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods αναφέρει: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την αναμέτρηση της προσεχούς Παρασκευής με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στο πλαίσιο της 29ης και προτελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague (31/3, 21.45).
Η πίστη, η αγάπη και η αφοσίωση των φιλάθλων μας προς την ομάδα αποδείχθηκε εμπράκτως για μία ακόμη φορά και έτσι η ΚΑΕ αισθάνεται την ανάγκη να τους ευχαριστήσει.
Τέλος, με δεδομένο το αίσθημα ευθύνης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods προς τους φιλάθλους της, έχοντας ως μοναδικό στόχο την αποφυγή ταλαιπωρίας τους, ξεκαθαρίζει πως από αυτή τη στιγμή δεν διατίθενται πουθενά κι από κανέναν αρμόδιο της ομάδας, εισιτήρια του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δεν υπάρχουν σχόλια