Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Σφαιρόπουλος: «Θα παλέψουμε για τις πιθανότητες μας για το 2-2»

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει προβάδισμα στη σειρά των προημιτελικών με την Αναντολού Εφές καθώς ηττήθηκε και στην Κωνσταντινούπο...


Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει προβάδισμα στη σειρά των προημιτελικών με την Αναντολού Εφές καθώς ηττήθηκε και στην Κωνσταντινούπολη και πλέον η τουρκική ομάδα προηγείται με 2-1 και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε πως στο επόμενο παιχνίδι οι “ερυθρόλευκοι” θα παλέψουν για τις πιθανότητες που έχουν για την ισοφάριση ώστε η πρόκριση να παιχθεί στον πέμπτο αγώνα στο ΣΕΦ.

Οι “ερυθρόλευκοι” δεν πήραν το... μάθημά τους μετά το “μπαμ” της Εφές στο ΣΕΦ, ηττήθηκαν και στον τρίτο προημιτελικό και πλέον είναι με την πλάτη στον τοίχο για την πρόκριση στο φάιναλ φορ της Κωνσταντινούπολης και ο κόουτς του Ολυμπιακού τόνισε πως η ομάδα του θα παλέψει για το 2-2 στον αγώνα δίχως αύριο της Παρασκευής(29/4). Δίνοντας το παρών στη συνέντευξη Τύπου, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πρώτα από όλα να συγχαρώ την Εφές για τη νίκη της. Πιστεύω ότι χάσαμε λόγω της επίθεσης μας απόψε(26/4). Δεν είχαμε καλές αποφάσεις στην επίθεση, δεν διαβάσαμε καλά τι μας έδινε η άμυνα και για 30 λεπτά δεν είχαμε νεύρο και δεν γυρίσαμε καλά τη μπάλα. Όταν κρατάς τους αντιπάλους στους 64 πόντους, εκτός έδρας, εάν είσαι λίγο καλύτερος επιθετικά, νικάς. Δυστυχώς δεν είχαμε καλή επίθεση, κάναμε 18 λάθη, αυτά είναι πάρα πολλά για ματς εκτός έδρας και πολλά από αυτά ήταν χωρίς πίεση. Και αυτά τα λάθη ήρθαν λόγω έλλειψης συγκέντρωσης. Στο τέλος προσπαθήσαμε να γυρίσουμε στο ματς, αλλά ένα χαμένο αμυντικό ριμπάουντ, ένα εύκολο καλάθι για την Εφές και ένας χαμένος αιφνιδιασμός από μεριάς μας, δεν μας επέτρεψε να κλέψουμε τη νίκη. Η Εφές προηγείται με 2-1, είναι μια νίκη μακριά από το φάιναλ φορ και τώρα θα παλέψουμε για τις πιθανότητες μας για το 2-2».

Περάσοβιτς: «Ξέρω ότι το επόμενο παιχνίδι θα είναι ακόμα πιο δύσκολο»

Από την άλλη, ο προπονητής της Αναντολού Εφές, Βέλιμιρ Περάσοβιτς μιλώντας και εκείνος στη συνέντευξη Τύπου ανέφερε: «Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος, επέστρεψαν στο ματς, δεν είναι εύκολο να τους αντιμετωπίζεις, καθώς ξέρουν από τέτοια ματς. Ξέρω, παρά το ότι πήραμε τη νίκη, ότι το επόμενο θα είναι ακόμη πιο δύσκολο παιχνίδι».



Δεν υπάρχουν σχόλια