Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Χωρίς Φώτση και τρεις Αμερικανούς η επιστροφή του Παναθηναϊκού με πούλμαν, αναμένονται εξελίξεις

Οι επόμενες ώρες και η επόμενη μέρα του αποκλεισμού του Παναθηναϊκού Superfoods από την Φενέρμπαχτσε έφεραν δυσάρεστα γεγονότα καθώς ...


Οι επόμενες ώρες και η επόμενη μέρα του αποκλεισμού του Παναθηναϊκού Superfoods από την Φενέρμπαχτσε έφεραν δυσάρεστα γεγονότα καθώς οι Φώτσης, Σίνγκλετον, Τζέιμς και Γκάμπριελ αντέδρασαν στην απόφαση του Δ. Γιαννακόπουλου για την επιστροφή της ομάδας με πούλμαν, γυρίζουν αεροπορικώς από την Κωνσταντινούπολη και πλέον αναμένονται δυσάρεστες εξελίξεις.

Λίγο μετά τη λήξη του χθεσινού(25/4) τρίτου και τελευταίου προημιτελικού με την Φενέρ, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποφάσισε να ακυρώσει τα αεροπορικά εισιτήρια για την επιστροφή της ομάδας στην Αθήνα και σαν “τιμωρία” αποφάσισε οι “πράσινοι” να επιστρέψουν με πούλμαν. Άπαντες στην ομάδα αντέδρασαν και ήταν αρνητικοί όμως τελικά στο πούλμαν μπήκαν όλοι εκτός από τέσσερις παίκτες. Οι Αντώνης Φώτσης, Κρις Σίνγκλετον, Μάικ Τζέιμς και Κένι Γκάμπριελ εναντιώθηκαν στην απόφαση της διοίκησης και με δικά τους έξοδα αποφάσισαν να μην ακολουθήσουν την αποστολή και να επιστρέψουν με αεροπλάνο. Ο Σίνγκλετον ήταν ο πρώτος που πήρε τον δρόμο της επιστροφής και έφτασε το μεσημέρι στην Αθήνα ενώ οι υπόλοιποι τρεις αναμένονται στο “Ελ. Βενιζέλος” το απόγευμα. Το “θέμα” όμως δεν τελειώνει εδώ καθώς η αντίδραση των τεσσάρων παικτών αλλά και όσα έγιναν με τον αποκλεισμό της ομάδας από το φάιναλ φορ και το βαρύ 3-0 θα δρομολογήσουν εξελίξεις. Αύριο Πέμπτη(27/4) αναμένονται νεότερα καθώς θα υπάρξει συνάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Τσάβι Πασκουάλ ενώ πλέον το μέλλον των Φώτση, Σίνγκλετον, Τζέιμς και Γκάμπριελ στην ομάδα είναι αβέβαιο.


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια