Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

«Πάνοπλος» στο ΣΕΦ για τον πρώτο τελικό ο Παναθηναϊκός

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα και με μεγάλη διάθεση από τους “πράσινους” ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός Superfoods την προετοιμασία του για τ...


Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα και με μεγάλη διάθεση από τους “πράσινους” ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός Superfoods την προετοιμασία του για τον αυριανό(28/5, 21:00) πρώτο τελικό με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Με τον Τσάβι Πασκουάλ να είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες του ετοιμοπόλεμους ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός Superfoods την προετοιμασία του για τον αυριανό πρώτο μεγάλο τελικό της Basket League με τον Ολυμπιακό. Οι “πράσινοι” έχουν αφήσει πίσω ότι ακολούθησε από τον αποκλεισμό από την Φενέρ και ενόψει της έναρξης των τελικών είναι αποφασισμένοι να παλέψουν σκληρά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Με την διάθεση λοιπόν, να δώσουν “μάχη” για το “διπλό” και να “σπάσουν” το πλεονέκτημα της έδρας του Ολυμπιακού οι “πράσινοι” πάνε αύριο στο ΣΕΦ. Εν τω μεταξύ, ως είθισται πριν από τα πολύ μεγάλα παιχνίδια η ομάδα θα καταλύσει σε κεντρικό ξενοδοχείο και από εκεί όλη μαζί θα αναχωρήσει αύριο για το ΣΕΦ.

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δεν υπάρχουν σχόλια