Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Εθνική ομάδα: Οι συνεργάτες του Μίσσα και η έναρξη της προετοιμασίας

Την επόμενη της ανακοίνωσης του νέου προπονητή της Εθνικής Ανδρών μπάσκετ η ΕΟΚ ανακοίνωσε και ποιοι θα είναι οι συνεργάτες του Κώστα Μ...


Την επόμενη της ανακοίνωσης του νέου προπονητή της Εθνικής Ανδρών μπάσκετ η ΕΟΚ ανακοίνωσε και ποιοι θα είναι οι συνεργάτες του Κώστα Μίσσα στο προπονητικό τιμ της “επίσημης αγαπημένης” αλλά και την έναρξη της προετοιμασίας.

Μια μέρα μετά την ανακοίνωση του Κώστα Μίσσα ήρθε και η ανακοίνωσε για τους συνεργάτες του στο προπονητικό τιμ και σύμφωνα με την ενημέρωση της ελληνικής ομοσπονδίας μπάσκετ αυτοί θα είναι οι Θανάσης Σκουρτόπουλος, Βασίλης Γεραγωτέλλης και Διαμαντής Παναγιωτόπουλος ενώ ο Γιάννης Παπαγεωργίου θα είναι ο γυμναστής της ομάδας.
Παράλληλα, η ΕΟΚ ανακοίνωσε πως η έναρξη της φετινής προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας θα γίνει την Τετάρτη 26 Ιουλίου ενώ δύο μέρες νωρίτερα στις 24 και 25 Ιουλίου οι διεθνείς θα υποβληθούν στις καθιερωμένες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις. Την Τετάρτη 26 Ιουλίου η ομάδα θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι, όπου θα παραμείνει ως την 1η Αυγούστου.

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δεν υπάρχουν σχόλια