Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Λεκαβίτσιους: «Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι θα παίζω στον Παναθηναϊκό»

Ο Λούκας Λεκαβίτσιους είναι από χθες(28/6) παίκτης του Παναθηναϊκού Superfoods και στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανακοίνωση της μ...


Ο Λούκας Λεκαβίτσιους είναι από χθες(28/6) παίκτης του Παναθηναϊκού Superfoods και στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του δεν έκρυψε την μεγάλη χαρά του αλλά και το πόσο ανυπομονεί για να φορέσει την εξάστερη φανέλα.

Μια μέρα μετά την αποκάλυψη της μεταγραφής του από τον ίδιο και την Ζαλγκίρις και ενώ σήμερα ανακοινώθηκε και από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, ο 23χρονος πλέι μέικερ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Εξάστερου και τόνισε πως αισθάνεται φανταστικά με την μεταγραφή του και ανυπομονεί να ξεκινήσει η σεζόν με τον Παναθηναϊκό Superfoods.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Εξάστερου λοιπόν, και αναφερόμενος αρχικά στην μεταγραφή του στον πρωταθλητή και Κυπελλούχο Ελλάδας τόνισε: «Αισθάνομαι φανταστικά, δεν μπορώ να το πιστέψω. Είναι απίστευτο να ενδιαφέρεται για σένα μια τεράστια ομάδα, όπως είναι ο Παναθηναϊκός και ένας σπουδαίος προπονητής σαν τον Τσάβι Πασκουάλ. Είναι σπουδαίο ότι θα αγωνιστώ σε μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Πραγματικά, νιώθω υπέροχα και ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα σεζόν».

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στους στόχους που έχει με τον Παναθηναϊκό Superfoods, είπε: «Θέλω να αποδείξω πως μπορώ να παίξω καλά και σε άλλη ομάδα πέραν της Ζαλγκίρις μακριά από τη χώρα μου. Είμαι αποφασισμένος να δουλέψω σκληρά για να πετύχω να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να κατακτήσει τίτλους».

Τέλος, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον κόσμο του Παναθηναϊκού Superfoods, ο οποίος ήδη του έχει στείλει τα πρώτα μηνύματα και για τον οποίο, σχολίασε: «Έχω αγωνιστεί αρκετές φορές στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος. Η ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι καταπληκτική. Ανυπομονώ να τη ζήσω ως παίκτης του Παναθηναϊκού. Είμαι χαρούμενους που έχω λάβει τόσα πολλά μηνύματα από φιλάθλους της ομάδας από χθες(28/6) το βράδυ. Τους ευχαριστώ και υπόσχομαι να δώσω τα πάντα».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια