Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Μήτογλου: «Τεράστια τιμή το πόσο πολύ με ήθελε ο Παναθηναϊκός»

Ο Κωνσταντίνος Μήτογλου είναι από χθες(29/7) και επίσημα παίκτης του Παναθηναϊκού Superfoods και μια μέρα μετά την ανακοίνωση της μεταγ...


Ο Κωνσταντίνος Μήτογλου είναι από χθες(29/7) και επίσημα παίκτης του Παναθηναϊκού Superfoods και μια μέρα μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του τόνισε πως είναι τεράστια τιμή για εκείνον το πόσο πολύ τον ήθελε ο Εξάστερος ενώ αναφέρθηκε και στους στόχους του, τον Τσάβι Πασκουάλ και φυσικά τον κόσμο του Τριφυλλιού.
Πριν καν συμπληρωθούν 24 ώρες από την ανακοίνωση της μεταγραφής του ο 21χρονος φόργουορντ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού Superfoods. Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας(www.paobc.gr) μίλησε για την απόφασή του να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με τον Εξάστερο, τους στόχους του με την ομάδα, τον νέο του προπονητή, Τσάβι Πασκουάλ αλλά και τον κόσμο του Παναθηναϊκού Superfoods και δεν έκρυψε την ανυπομονησία του για να δουλέψει υπό τις οδηγίες του Ισπανού κόουτς αλλά και για να παίξει στην μοναδική ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ.

Αρχικά λοιπόν, αναφερόμενος στην μεγάλη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό Superfoods τόνισε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μία τόσο μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος μού έδειξε πόσο πολύ με ήθελε και αυτό αποτελεί τεράστια τιμή για μένα. Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα με πολύ υψηλούς στόχους σε Ελλάδα και Ευρώπη και αυτό μου δίνει μεγάλο κίνητρο για να βοηθήσω κι εγώ από την πλευρά μου ώστε να έχουμε μία επιτυχημένη χρονιά».

Κλείνοντας, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον νέο του προπονητή, τον Τσάβι Πασκουάλ αλλά και τον κόσμο του Εξάστερου, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι επίσης μεγάλη τιμή που θα έχω προπονητή τον κόουτς Πασκουάλ, έναν άνθρωπο που έχει δουλέψει σε μεγάλες ομάδες και με τεράστιους παίκτες. Ανυπομονώ να αγωνιστώ στη νέα μου ομάδα, όπως επίσης περιμένω πώς και πώς να παίξω στο ΟΑΚΑ μπροστά σε αυτόν τον κόσμο και σε αυτή την ατμόσφαιρα. Το μόνο που με νοιάζει είναι να προσαρμοστώ αμέσως στον Παναθηναϊκό και να δουλέψω σκληρά για να βελτιώνομαι καθημερινά. Σίγουρα αυτό το βήμα αποτελεί μία πρόκληση για μένα, αλλά θα κάνω ό,τι μπορώ για να ανταπεξέλθω».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια