Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Νοκ άουτ και όχι διπλοί οι ημιτελικοί του Κυπέλλου

Αλλαγή στη διεξαγωγή των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών ανακοίνωσε η ΕΟΚ καθώς όπως ενημέρωσε οι αγώνες θα είναι νοκ άουτ κα...


Αλλαγή στη διεξαγωγή των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών ανακοίνωσε η ΕΟΚ καθώς όπως ενημέρωσε οι αγώνες θα είναι νοκ άουτ και όχι διπλοί.

Εξαιτίας του βεβαρημένου αγωνιστικά προγράμματος των ομάδων η ελληνική ομοσπονδία μπάσκετ αποφάσισε να προχωρήσει σε αλλαγή του τρόπου διεξαγωγής των φετινών ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωσή της ΕΟΚ, λοιπόν, οι αγώνες της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου θα είναι νοκ άουτ και όχι διπλοί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει: «Διευκρινίζεται ότι, λόγω του βεβαρημένου αγωνιστικά προγράμματος των Σωματείων, η παράγραφος της Ειδικής Προκήρυξης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών 2017-2018 περί Ημιτελικών αγώνων της διοργάνωσης διαμορφώνεται με την επισήμανση, ότι οι αγώνες της Δ’ Φάσης δεν θα είναι διπλοί αλλά θα διεξαχθούν σ΄ ένα αγώνα για κάθε ζεύγος των τεσσάρων ομάδων που θα προκριθούν από την Γ’ Φάση της διοργάνωσης».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δεν υπάρχουν σχόλια