Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Ολυμπιακός: Στο χειρουργείο ο Παπανικολάου, αμφίβολος για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Με ένα δυσάρεστο απρόοπτο επέστρεψε ο Ολυμπιακός από την Κρήτη καθώς τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Κώστα Παπανικολάου έδειξαν πως χ...


Με ένα δυσάρεστο απρόοπτο επέστρεψε ο Ολυμπιακός από την Κρήτη καθώς τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Κώστα Παπανικολάου έδειξαν πως χρειάζεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και αυτό σημαίνει πως θα χάσει το ντέρμπι της πρεμιέρας της Basket League με τον Παναθηναϊκό Superfoods.

Ο διεθνής φόργουορντ δεν αγωνιστεί στο χθεσινό(25/9) φιλικό με την Μακάμπι στην Κρήτη εξαιτίας ενοχλήσεων στον αστράγαλο και σήμερα με την επιστροφή της ομάδας στην Αθήνα έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις οι οποίες δεν ήταν καλές. Συγκεκριμένα το βράδυ της Δευτέρας(25/9) θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης οστεοχόνδρινου τεμαχίου από τον αριστερό αστράγαλο και σύμφωνα και με την ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός θα χρειαστεί να μείνει εκτός για 10 μέρες περίπου.
Πλέον, αυτό σημαίνει πως δεν χάνει μόνο τα τελευταία φιλικά του Ολυμπιακού αλλά πιθανότατα δεν θα προλάβει την πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος, όπου οι “ερυθρόλευκοι” υποδέχονται στο άδειο λόγω τιμωρίας ΣΕΦ τον Παναθηναϊκό Superfoods.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

«Ο Κώστας Παπανικολάου θα υποβληθεί το βράδυ της Δευτέρας σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης οστεοχόνδρινου τεμαχίου από τον αριστερό αστράγαλο. Ο διεθνής φόργουορντ θα μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για διάστημα 7-10 ημερών».

Δεν υπάρχουν σχόλια