Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Ρόμπερτς: «Να είμαστε έτοιμοι γιατί η Βαλένθια θα είναι πεινασμένη για τη νίκη»

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε σήμερα(28/11) το μεσημέρι για την Βαλένθια όπου την Πέμπτη(30/11, 21: 30 ) θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα για...


Ο Ολυμπιακός αναχώρησε σήμερα(28/11) το μεσημέρι για την Βαλένθια όπου την Πέμπτη(30/11, 21:30) θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα για την 10η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και ο

Οι “ερυθρόλευκοι” αναχώρησαν σήμερα(28/11) το μεσημέρι με αρχικό προορισμό την Μαδρίτη και τελικό την Βαλένθια, όπου την Πέμπτη (30/11, 21.30) θα αντιμετωπίσουν την ισπανική ομάδα για την 10η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και ο Αμερικανός γκαρντ μιλώντας κατά την αναχώρηση της ομάδας στους εκπροσώπους των ΜΜΕ εξήγησε τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να φύγει με τη νίκη από την Ισπανία, αναφέρθηκε στον... προκάτοχό του και αυριανό του αντίπαλο, τον πρώην “ερυθρόλευκο” Έρικ Γκριν αλλά και την αγωνιστική επιστροφή του Βασίλη Σπανούλη.

Η Βαλένθια προέρχεται από αρνητικό σερί της Βαλένθια όμως αυτό φαίνεται πως δεν τον προβληματίζει καθώς ανέφερε: «Δεν είναι πρόβλημα. Θα πρέπει να μπούμε γνωρίζοντας πως είναι πεινασμένοι για νίκη. Παίζουν στην έδρα τους, παίζουν πολύ καλά, παίζουν γρήγορα… Οπότε θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να μην ξεχάσουμε πως πεινούν για νίκη».

Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε για τον… προκάτοχό του, τον Έρικ Γκριν, σχολίασε: «Σίγουρα για τον Γκριν είναι ένα παιχνίδι με κίνητρο. Θα έρθει έτοιμος να παίζει. Είναι παίκτης κλειδί για την ομάδα του, οπότε θα πρέπει να τον σταματήσουμε. Ανυπομονούμε για την πρόκληση και θα είναι ομαδική δουλειά το να μπορέσουμε να τον σταματήσουμε».

Τέλος, ο Αμερικανός γκαρντ αναφέρθηκε στην αγωνιστική επιστροφή του Βασίλη Σπανούλη, για τον οποίο είπε: «Έχουμε πιο ολοκληρωμένη ομάδα με τον Βασίλη. Μας λείπει ο Μάντζαρης, αλλά ο Βασίλης είναι ο ηγέτης της ομάδας μας. Ξέρω πως είναι έτοιμος και χαρούμενος που επέστρεψε. Ανυπομονούμε όλοι να τον δούμε στο παρκέ και να παίζουμε μαζί».


Δεν υπάρχουν σχόλια