Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

ΠΑΟΚ: Επιστρέφει με κάκωση ο Κόνιαρης

Χωρίς τον Αντώνη Κόνιαρη θα “ξαναμπεί” στην Basket League και το Basketball Champions League ο ΠΑΟΚ καθώς ο διεθνής πλέι μέικερ υπέστη ...


Χωρίς τον Αντώνη Κόνιαρη θα “ξαναμπεί” στην Basket League και το Basketball Champions League ο ΠΑΟΚ καθώς ο διεθνής πλέι μέικερ υπέστη κάκωση και διάταση των μαλακών μορίων της δεξιάς άρθρωσης του ώμου.

Ο διεθνής πλέι μέικερ ήταν για άλλη μια φορά άτυχος καθώς στη διάρκεια της χθεσινής(26/11) προπόνησης της Εθνικής για τον σημερινό αγώνα με το Ισραήλ για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου τραυματίστηκε και δεν μπόρεσε να αγωνιστεί. Μάλιστα, σήμερα το πρωί στο Ηράκλειο Κρήτης όπου βρίσκεται με την Εθνική ομάδα υπεβλήθη σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε πως έχει υποστεί κάκωση και διάταση των μαλακών μορίων της δεξιάς άρθρωσης του ώμου.

Αυτό σημαίνει πως με την επιστροφή στη Θεσσαλονίκη απόψε το βράδυ θα ξεκινήσει ειδικό πρόγραμμα θεραπείας και θα χάσει τα πρώτα παιχνίδια του ΠΑΟΚ στην επανέναρξη της Basket League και του Basketball Champions League.

Από κει και πέρα, το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ αυτή την εβδομάδα ξεκίνησε με διπλή προπόνηση καθώς το πρωί περιλάμβανε ασκήσεις στο γυμναστήριο και σουτ και το απόγευμα προπόνηση στο κλειστό της Πυλαίας. Απόντες ήταν μόνο οι τέσσερις διεθνείς οι Μαργαρίτης, Κόνιαρης, Κατσίβελης και Κλάσεν.


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια