Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

ΠΑΟΚ: Επέστρεψαν οι τρεις, έμειναν εκτός οι δύο

Με επιστροφή αλλά και απουσίες συνεχίστηκε σήμερα(28/11) η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την επανέναρξη των αγωνιστικών του υποχρεώσεων κ...


Με επιστροφή αλλά και απουσίες συνεχίστηκε σήμερα(28/11) η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την επανέναρξη των αγωνιστικών του υποχρεώσεων καθώς οι διεθνείς Κατσίβελης, Μαργαρίτης και Κόνιαρης επέστρεψαν από την Κρήτη όμως μόνο ο πρώτος προπονήθηκε. Αύριο η επιστροφή του Κλάσεν.

Μετά την συμμετοχή τους με την Εθνική ομάδα στα προκριματικά του Παγκόσμιου Κυπέλλου οι Έλληνες διεθνείς οι Κατσίβελης, Μαργαρίτης και Κόνιαρης επέστρεψαν στη Θεσσαλονίκη όμως μόνο ένας από αυτούς μπήκε στο πρόγραμμα του ΠΑΟΚ. Ο Δημήτρης Κατσίβελης συμμετείχε κανονικά στη σημερινή προπόνηση ενώ οι άλλοι δύο έμειναν εκτός. Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης λόγω της συμμετοχής του στον χθεσινό αγώνα της Εθνικής με το Ισραήλ ενώ ο Αντώνης Κόνιαρης εξαιτίας του τραυματισμού του στην προχθεσινή προπόνηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Ο νεαρός πλέι μέικερ ξεκίνησε ήδη εντατικό πρόγραμμα θεραπείας για την κάκωση στη δεξιά ωμοπλάτη που υπέστη και υπολογίζεται ότι θα μείνει εκτός για δύο εβδομάδες.
Επίσης, απών από την σημερινή προπόνηση ήταν και ο Όουεν Κλάσεν, ο οποίος μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με την Εθνική ομάδα του Καναδά αναμένεται αύριο να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και να μπει στην προετοιμασία για τον αγώνα του Σαββάτου(2/12, 18:30) με τον Κολοσσό Ρόδου στην Πυλαία.

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δεν υπάρχουν σχόλια