Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Ολυμπιακός: Με Σπανούλη στη Βαλένθια

Η ώρα της αγωνιστικής επιστροφής του Βασίλη Σπανούλη έφτασε καθώς ο αρχηγός του Ολυμπιακού μετά από δύο μήνες αποχής θα πατήσει και πάλ...


Η ώρα της αγωνιστικής επιστροφής του Βασίλη Σπανούλη έφτασε καθώς ο αρχηγός του Ολυμπιακού μετά από δύο μήνες αποχής θα πατήσει και πάλι παρκέ καθώς συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των “ερυθρολεύκων” για την Βαλένθια και θα αγωνιστεί στο παιχνίδι της Πέμπτης(30/11, 21:00) με την τοπική ομάδα.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού είχε αγωνιστεί μόνο σε ένα παιχνίδι στην έναρξη της φετινής σεζόν και στη συνέχεια έμεινε για δύο μήνες εκτός εξαιτίας του προβλήματος τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε. Πλέον, έχοντας ξεπεράσει το οστικό οίδημα κνημιαίου κυρτώματος στο αριστερό πόδι, πήρε κανονικά μέρος στη σημερινή προπόνηση των “ερυθρολεύκων”, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή που αναχώρησε για την Ισπανία και μάλιστα αναμένεται να πάρει και χρόνο συμμετοχής στον αγώνα της Πέμπτης με την Βαλένθια για την 10η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Από κει και πέρα, σε αντίθεση με το καλό νέο της επιστροφής του Βασίλη Σπανούλη ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Βαγγέλη Μάντζαρη και Δημήτρη Αγραβάνη, οι οποίοι παραμένουν εκτός.


Δεν υπάρχουν σχόλια