Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Δ. Γιαννακόπουλος: «Αν βρούμε καλό παίκτη θα προχωρήσουμε»

Ο Παναθηναϊκός Superfoods νίκησε τον Ολυμπιακό για πέμπτο συνεχόμενο ντέρμπι “αιωνίων” και ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Δημήτρης Γιαννα...


Ο Παναθηναϊκός Superfoods νίκησε τον Ολυμπιακό για πέμπτο συνεχόμενο ντέρμπι “αιωνίων” και ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Δημήτρης Γιαννακόπουλος μιλώντας μετά το παιχνίδι για την Basket League όσον αφορά το ενδεχόμενο απόκτησης ψηλού αποκάλυψε πως αν υπάρχει κάτι καλό θα προχωρήσουν σε ενίσχυση ενώ τόνισε πως οι “πράσινοι” δεν σκέφτονται ακόμα το φάιναλ φορ στο Βελιγράδι.

Για τρίτη φορά φέτος και πέμπτη συνεχόμενη από τους περσινούς τελικούς ο Παναθηναϊκός
Superfoods “καθάρισε” τον Ολυμπιακό αυτή τη φορά στο ΟΑΚΑ για την 14η αγωνιστική της Basket League και ο ισχυρός άνδρας του Εξάστερου, Δημήτρης Γιαννακόπουλος αμέσως μετά τη λήξη του ντέρμπι μίλησε στην COSMOTE TV για το παιχνίδι και τόνισε αρχικά: «Ήταν ένας ωραίος αγώνας. Το ματς δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, ο Ολυμπιακός μετρούσε τρεις σερί ήττες. Παίξαμε καλά, κερδίσαμε και πλέον πάμε για τη νίκη στην έδρα της Μπάμπεργκ. Ο κόουτς έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει κάποια πράγματα και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε στο τέλος...».

Όσον αφορά το ενδεχόμενο απόκτησης σέντερ, αποκάλυψε: «Δίνουμε πάρα πολλούς αγώνες, έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα, παίζουμε 2-3 ματς κάθε εβδομάδα. Έχουμε κάνει συζητήσεις με τον προπονητή, αν υπάρχει κάτι καλό θα προχωρήσουμε».

Κλείνοντας, όταν ρωτήθηκε για το αν ήδη οι “πράσινοι” σκέφτονται το φάιναλ φορ στο Βελιγράδι, θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους ενόψει του αγώνα της Παρασκευής με την Μπάμπεργκ στη Γερμανία, ανέφερε: «Πρώτα η Μπάμπεργκ και μετά το Βελιγράδι».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δεν υπάρχουν σχόλια