Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Εθνική: Τα εισιτήρια για τους αγώνες στην Κρήτη

Την προετοιμασία της για τα παιχνίδια με την Εσθονία και την Μεγάλη Βρετανία ξεκίνησε η Εθνική Ανδρών και η ΕΟΚ ενημέρωσε για την δι...



Την προετοιμασία της για τα παιχνίδια με την Εσθονία και την Μεγάλη Βρετανία ξεκίνησε η Εθνική Ανδρών και η ΕΟΚ ενημέρωσε για την διάθεση των εισιτηρίων των δύο αγώνων που θα διεξαχθούν στο κλειστό “Δύο Αοράκια” του Ηρακλείου της Κρήτης.

Η “επίσημη αγαπημένη” συγκεντρώθηκε σήμερα στο ΟΑΚΑ για να ξεκινήσει την προετοιμασία της για τα δύο παιχνίδια για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 όμως μπορούν να προετοιμάζονται και οι φίλαθλοι που θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά την Εθνική καθώς η ΕΟΚ ανακοίνωσε πως μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια των δύο αγώνων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει: «Η Εθνική Ανδρών έχει... διπλή αποστολή στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Στις 23 και στις 25 Φεβρουαρίου θα υποδεχθεί στα «Δύο Αοράκια» την Εσθονία και την Μεγάλη Βρετανία αντίστοιχα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019. O γονέας που συνοδεύει ένα παιδί ως 12 χρονών, θα καταβάλλει αντίτιμο για ένα εισιτήριο.
Εισιτήρια διατίθενται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση https://www.ticketcore.gr/booking/fwc2019/ και θα διατίθενται και από το γήπεδο από την Τετάρτη (21/2) από τις 12.00 ως τις 18.00».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια