Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Μειώθηκε σε πέντε μήνες η ποινή της Ευρωλίγκας στον Δ. Γιαννακόπουλο

Με αρκετή καθυστέρηση η Ευρωλίγκα εξέτασε την έφεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και μετά από 22 μέρες ανακοίνωσε πως μειώνεται η ποινή...



Με αρκετή καθυστέρηση η Ευρωλίγκα εξέτασε την έφεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και μετά από 22 μέρες ανακοίνωσε πως μειώνεται η ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα σε πέντε μήνες από 12 που ήταν αρχικά.

Εξαιτίας σχολίων του στο λογαριασμό του στο Instagram ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού Superfoods στις 5 Φεβρουαρίου είχε τιμωρηθεί από την Ευρωλίγκα με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα της διοργάνωσης για έναν χρόνο. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε προσφύγει κατά της απόφασης και μετά από αρκετή καθυστέρηση, για την ακρίβεια μετά από 22 μέρες η Ευρωλίγκα ανακοίνωσε πως σύμφωνα με την απόφαση του Δικαστή Εφέσεων της διοργανώτριας αρχής η τιμωρία του δεν “σβήνεται” αλλά μειώνεται από 12 σε 5 μήνες. Αυτό σημαίνει πως ως τις 30 Ιουνίου δεν θα έχει δικαίωμα εισόδου στα γήπεδα όπου διεξάγονται αγώνες της Ευρωλίγκας ενώ στην ποινή του προστέθηκε και πρόστιμο 60.000 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ευρωλίγκας αναφέρει: «Ο Δικαστής Εφέσεων της EuroLeague την Τρίτη εξέδωσε απόφαση σχετικά με δημόσιες δηλώσεις που απευθύνονται στους φιλάθλους της Ευρωλίγκας, οι οποίες έγιναν από τον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο του Παναθηναϊκού Superfoods Athens.

Παρά το ότι απορρίφθηκε το αίτημα για την πλήρη απαλλαγή της ποινής απαγόρευσης ενός εισόδου εισόδου στον κ. Γιαννακόπουλο, ο δικαστής προσφυγών τροποποίησε την τιμωρία και μειώθηκε σε πέντε μήνες, προσθέτοντας πρόστιμο. Η απαγόρευση θα ισχύσει από την ανακοίνωση της αρχικής απόφασης τις 5 Φεβρουαρίου έως και τις 30 Ιουνίου 2018, δηλαδή μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Επίσης, το πρόστιμο που καλείται να πληρώσει ο κ. Γιαννακόπουλος είναι 60.000€.
Η τιμωρία αφορά παραβίαση του άρθρου 24,1 του Πειθαρχικού Κώδικα της EuroLeague, το οποίο αφορά δημόσιες δηλώσεις που προκαλούν ζημιά στα συμφέροντα της διοργάνωσης».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δεν υπάρχουν σχόλια