Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Πήγε τελικά στο ΟΑΚΑ ο Δ. Γιαννακόπουλος

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αψήφησε τελικα την τιμωρία που του επέβαλε η Ευρωλίγκα και “σπάζοντάς” την βρίσκεται απόψε στο ΟΑΚΑ για να...



Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αψήφησε τελικα την τιμωρία που του επέβαλε η Ευρωλίγκα και “σπάζοντάς” την βρίσκεται απόψε στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει από κοντά το ντέρμπι του Παναθηναϊκού Superfoods με τον Ολυμπιακό.

Η Ευρωλίγκα επέβαλε αρχικά απαγόρευση εισόδου για έναν χρόνο στον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού Superfoods και προχθές την μείωσε στους πέντε μήνες όμως ο κ. Γιαννακόπουλος ο οποίος έχει κάθε λόγο να θεωρεί πως είναι η υπερβολική η ποινή του, παρέκαμψε την απόφαση της διοργανώτριας αρχής και απόψε βρίσκεται κανονικά στη θέση του στα επίσημα του ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει από κοντά το μεγάλο ντέρμπι των δύο “αιωνίων” για την 24η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Πλέον, μένει να δούμε πια θα είναι η αντίδραση των διοικούντων της Ευρωλίγκας ενώ πρέπει να θυμίσουμε πως βάσει των κανονισμών μπορεί να επιβάλει πρόστιμο από 30.000 έως 280.000 ευρώ στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δεν υπάρχουν σχόλια