Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Πανέτοιμη για το πρώτο βήμα για το φάιναλ φορ η ΑΕΚ (pics)

Πανέτοιμη και πάνοπλη είναι η ΑΕΚ για τον αυριανό(28/3, 19: 30) πρώτο προημιτελικό του Basketball Champions League με την Στράσμπουρ κα...


Πανέτοιμη και πάνοπλη είναι η ΑΕΚ για τον αυριανό(28/3, 19:30) πρώτο προημιτελικό του Basketball Champions League με την Στράσμπουρ καθώς άπαντες είναι στη διάθεση του Ντράγκαν Σάκοτα. Παρών στην προπόνηση και ο Μάκης Αγγελόπουλος.

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα και αποφασισμένη να κάνει το καθήκον της μέσα στο “σπίτι” της είναι η ΑΕΚ ενόψει του αυριανού πρώτου προημιτελικού με την Στράμσπουρ. Άπαντες στην Ένωση είναι αποφασισμένοι να μην “πετάξουν” την μεγάλη ευκαιρία και να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στο φάιναλ φορ του
BCL. Η προετοιμασία λοιπόν, ολοκληρώθηκε σήμερα με τον Ντράγκαν Σάκοτα να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του ενώ μετά την αυριανή χαλαρή προπόνηση η ομάδα θα καταλύσει για γεύμα και ξεκούραση σε ξενοδοχείο της Αττικής, λίγες ώρες πριν το μεγάλο παιχνίδι με Στρασμπούρ.
Εν τω μεταξύ, στο ΟΑΚΑ βρέθηκε για να παρακολουθήσει την τελευταία προπόνηση της ομάδας του και να δηλώσει την στήριξή τους παίκτες και τους προπονητές ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος. Μαζί του ήταν και ο διευθύνων σύμβουλος της Ένωσης, Χάρης Κουτάς.


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια