Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Στο πλευρό του Παναθηναϊκού ο κόσμος του, θερμή υποδοχή στο αεροδρόμιο

Την επόμενη του αποκλεισμού από το φάιναλ φορ του Βελιγραδίου ο Παναθηναϊκός Superfoods δεν είναι μόνος τους καθώς ο κόσμος του είναι κ...


Την επόμενη του αποκλεισμού από το φάιναλ φορ του Βελιγραδίου ο Παναθηναϊκός Superfoods δεν είναι μόνος τους καθώς ο κόσμος του είναι και αυτή τη φορά στο πλευρό του, με αντιπροσωπεία οργανωμένων οπαδών βρέθηκε στο αεροδρόμιο για να υποδεχθεί την ομάδα.

Εδώ και χρόνια ο Παναθηναϊκός Superfoods έχει στο πλευρό τους τόσο στα εύκολα όσο και στα δύσκολα τον κόσμο του και αυτό έγινε και τώρα. Την επόμενη του τελευταίου προημιτελικού με την Ρεάλ στην Μαδρίτη και του αποκλεισμού από το φάιναλ φορ του Βελιγραδίου αντιπροσωπεία οργανωμένων οπαδών του Εξάστερου βρέθηκε στο αεροδρόμιο για να υποδεχθεί τον Τσάβι Πασκουάλ και τους παίκτες του. Περίπου 15 φίλαθλοι του Παναθηναϊκού Superfoods υποδέχθηκαν τους “πράσινους” στο “Ελ. Βενιζέλος” και δήλωσαν την στήριξή τους στην ομάδα για την μεγάλη προσπάθεια. Οι φίλαθλοι του Εξάστερου έδωσαν συγχαρητήρια στους παίκτες και το προπονητικό τιμ και τους δήλωσαν την στήριξή τους ενώ τους τόνισαν πως όλοι είδαν πως και γιατί δεν προκρίθηκε η ομάδα, εννοώντας την εχθρική διαιτησία.

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια