Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Πασκουάλ: «Θα δουλέψουμε σκληρά για το τέταρτο παιχνίδι»

Ο Παναθηναϊκός Superfoods έφτασε μια “ανάσα” από το “ break” στην Μαδρίτη όμως ηττήθηκε και πλέον με το 2-1 της Ρεάλ είναι με την “πλ...



Ο Παναθηναϊκός Superfoods έφτασε μια “ανάσα” από το “break” στην Μαδρίτη όμως ηττήθηκε και πλέον με το 2-1 της Ρεάλ είναι με την “πλάτη στον τοίχο” και ο Τσάβι Πασκουάλ μιλώντας για τον τρίτο προημιτελικό ανέφερε πως οι “πράσινοι” είχαν πιθανότητες για να πάρουν το παιχνίδι και τόνισε πως θα δουλέψουν σκληρά για τον τέταρτο αγώνα.

Παρόλο που είχαν κόντρα μια άκρως εχθρική διαιτησία οι “πράσινοι” πάλεψαν πολύ στην Μαδρίτη για να κάνουν το “break” και γύρισαν το παιχνίδι από το -13 όμως δεν άντεξαν στο τέλος και τελικά ηττήθηκαν. Με την προημιτελική σειρά πλέον να είναι στο 2-1 για την Ρεάλ, ο Καταλανός κόουτς μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου του τρίτου προημιτελικού αναφέρθηκε στην εμφάνιση των “πράσινων” αλλά και σε αυτή του Σέρχιο Γιούλ.

Αρχικά, λοιπόν, μιλώντας για το παιχνίδι και την ήττα, είπε: «Κάναμε ένα σοβαρό παιχνίδι. Στο δεύτερο και στο τρίτο δεκάλεπτο χάσαμε λίγο τον έλεγχο αλλά και πάλι παλέψαμε για να επιστρέψουμε. Στο τέλος είχαμε πιθανότητες να πάρουμε το παιχνίδι, αλλά τελικά χάσαμε. Είναι 2-1 αλλά θα δουλέψουμε σκληρά για το τέταρτο παιχνίδι».

Όσον αφορά την απόδοση του Σέρχιο Γιούλ στο πρώτο του παιχνίδι μετά από οκτώ μήνες απουσίες, είπε: «Οι ομάδες έχουν τρομερό κίνητρο. Προσπαθούμε να φτάσουμε στο φάιναλ φορ, άρα καταλαβαίνεις πόσο υψηλό είναι το κίνητρο των παικτών. Ο Γιούλ είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της Ευρώπης και στο πρώτο του παιχνίδι έδειξε την ποιότητά του, πετυχαίνοντας τρία συνεχόμενα μεγάλα σουτ».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια