Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Επισημοποιήθηκε η παραμονή του Αγγέλου στον Άρη

Προπονητής του Άρη θα είναι και την επόμενη σεζόν ο Βαγγέλης Αγγέλου καθώς συμφώνησε με την διοίκηση και ανακοινώθηκε η παραμονή του στ...


Προπονητής του Άρη θα είναι και την επόμενη σεζόν ο Βαγγέλης Αγγέλου καθώς συμφώνησε με την διοίκηση και ανακοινώθηκε η παραμονή του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο έμπειρος κόουτς που ανέλαβε τον Άρη στο τελείωμα της φετινής σεζόν συναντήθηκε σήμερα με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Δημήτρη Γουλιέλμο και αφού συμφώνησαν σε όλα ανακοινώθηκε πως οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν μαζί. Μάλιστα, ο Βαγγέλης Αγγέλου που θα είναι και την επόμενη σεζόν ο προπονητής του Άρη με επίσημη δήλωσή του στην ιστοσελίδα της ομάδας τόνισε πως συντάσσεται στην προσπάθεια του κ. Γουλιέλμου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης αναφέρει: «Μετά από σημερινή (31/05) συνάντηση του ιδιοκτήτη της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., Δημήτρη Γουλιέλμου με τον Βαγγέλη Αγγέλου, αποφασίστηκε οι δυο πλευρές να συμπορευτούν στη κρίσιμη αυτή καμπή του συλλόγου, που είναι ταυτόχρονα δύσκολη και τρικυμιώδης».

Αγγέλου: «Συντάσσομαι με όλες μου τις δυνάμεις στην προσπάθεια του κ. Γουλιέλμπου»

Εν τω μεταξύ με αφορμή την ανακοίνωση της παραμονής του στην τεχνική ηγεσία τους Άρη, ο Βαγγέλης Αγγέλου μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας, δήλωσε: «Συντάσσομαι με όλες μου τις δυνάμεις στην προσπάθεια αυτή που κάνει ο κ. Γουλιέλμος για τον μπασκετικό ΑΡΗ. Θα χρησιμοποιήσω μια ρήση της Αμερικανίδας συγγραφέως, Maya Angelou που με εκφράζει: ‘Ότι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή πέρα από την πειθαρχία και τη δημιουργικότητα είναι η τέχνη του να τολμάς’».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δεν υπάρχουν σχόλια