Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Παναθηναϊκός: Try-out για την στελέχωση της επόμενης σεζόν (pic)

Την διεξαγωγή try-out προκειμένου να γίνει η στελέχωση των τμημάτων της Ακαδημίας για την σεζόν 2018-'19 ανακοίνωσε η ΚΑΕ Παναθην...



Την διεξαγωγή try-out προκειμένου να γίνει η στελέχωση των τμημάτων της Ακαδημίας για την σεζόν 2018-'19 ανακοίνωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods.

Η εξαιρετική δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού Superfoods συνεχίζεται και ενόψει της νέας σεζόν η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ανακοίνωσε την διεξαγωγή try-out για την στελέχωση των τμημάτων της περιόδου 2018-'19.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods αναφέρει:
«H Ακαδημία της Κ.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ SUPERFOODS ανακοινώνει τη διεξαγωγή try-out στις εγκαταστάσεις του Ο.Α.Κ.Α. και του St. Lawrence College, για τη στελέχωση των τμημάτων της περιόδου 2018-2019.
Πιο συγκεκριμένα:* Το Σάββατο 12 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του St. Lawrence College το try-out για αθλητές γεννημένους το 2001-2008 από το οποίο θα προκύψουν οι αθλητές που θα επιλεγούν για την PAO BC Academy με βάση το St. Lawrence College.* Την Κυριακή 13 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί στο All Stars Arena του Ο.Α.Κ.Α., το try-out για αθλητές γεννημένους το 2005-2008, από το οποίο θα προκύψουν οι αθλητές που θα επιλεγούν για την PAO BC Academy με βάση το Ο.Α.Κ.Α.

Οι αθλητές που επιθυμούν να λάβουν μέρος στα try-out παρακαλούνται να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά τη φόρμα συμμετοχής που μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ.
Οι φόρμες συμμετοχής θα παραμείνουν ανοικτές έως το βράδυ της Τετάρτης 10 Μαΐου.
Διευθυντής Ακαδημιών: Φραγκίσκος Αλβέρτης* Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στην προπόνηση είναι η προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης.* Η διαδικασία των try-out δεν έχει καμία οικονομική επιβάρυνση για τους συμμετέχοντες.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210-6107010 (Δ- Π: 16:30-21:00 & Σ-Κ: 10:00-20:00)

Με εκτίμηση,
PAO BC Academy».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια