Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Σκουρτόπουλος: «Όλοι μαζί για τον Πανιώνιο και ο Πανιώνιος πάνω από όλους»

Την επόμενη της ανακοίνωσης της συμφωνίας του με τον Πανιώνιο, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος που επιστρέφει στην τεχνική ηγεσία των “κυανέρ...



Την επόμενη της ανακοίνωσης της συμφωνίας του με τον Πανιώνιο, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος που επιστρέφει στην τεχνική ηγεσία των “κυανέρυθρων” έκανε τις πρώτες του δηλώσεις του και στάθηκε στην ιστορία της ομάδας, στην αγωνιστική της δύναμη και στο ότι πρέπει να είναι ενωμένη και ο Πανιώνιος να είναι πάνω από όλους.

Από το Ταλίν της Εσθονίας όπου βρίσκεται για τον αγώνα της Εθνικής Ανδρών ο ομοσπονδιακός προπονητής και από χθες(29/6) και κόουτς του Πανιωνίου μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα των “κυανέρυθρων” για την επιστροφή του στην ομάδα, την αλλαγή έδρας αλλά και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Μιλώντας λοιπόν, για την συμφωνία του με τον Πανιώνιο και τους στόχους του, ο Θανάσης Σκουρόπουλος ανέφερε: «Αποτελεί μεγάλη χαρά και τιμή ότι επιστρέφω στον πάγκο του Πανιωνίου. Δεν χρειάζεται να τονίσω την ιστορική βαρύτητα της φανέλας του Πανιώνιου που είναι καταγεγραμμένη στο ελληνικό μπάσκετ και καταδεικνύει την ευθύνη που έχει κάθε προπονητής και παίκτης που υπηρετούν, διαχρονικά, τον συγκεκριμένο σύλλογο και ιδιαίτερα την ομάδα μπάσκετ.

Στην επόμενη αγωνιστική περίοδο, μας περιμένει μια δύσκολη προσπάθεια, λόγω της μεταφοράς της έδρας του Π
ανιώνιου, εκτός της Νέας Σμύρνης, αλλά δεν πρόκειται να χαμηλώσουμε τους στόχους μας που είναι η απόδοση καλού και θεαματικού μπάσκετ και θα συνδυάζεται με τα νικηφόρα αποτελέσματα.

Ο Πανιώνιος επιβάλλεται να παρουσιαστεί πιο δυνατός αγωνιστικά και ενωμένος, εντός και εκτός του παρκέ για να καλύψει την θεωρητική απώλεια δύναμης της έδρας, γιατί εφόσον η ομάδα αποκτήσει βάσεις και σταθερές πειστικών εμφανίσεων και στην εξέδρα της νέας έδρας, ο κόσμος του Πανιωνίου δίνει το παρόν, τίποτα δεν θα εμποδίσει την ομάδα να έχει την ιστορική δυναμική της.

Όλοι μαζί για τον Πανιώνιο και ο Πανιώνιος πάνω απ’ όλους.
Σκουρτόπουλος Θανάσης».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια