Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Πήρε και τον Καλαϊτζάκη ο Χολαργός

Τον έναν από τους δύο ταλαντούχους αδερφούς Καλαϊτζάκη έκανε δικό του ο Χολαργός καθώς η διοίκηση ανακοίνωσε την συμφωνία της με τον Παν...


Τον έναν από τους δύο ταλαντούχους αδερφούς Καλαϊτζάκη έκανε δικό του ο Χολαργός καθώς η διοίκηση ανακοίνωσε την συμφωνία της με τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη για δύο χρόνια.

Ο 19χρονος γκαρντ που μαζί με τον αδερφό του Γιώργο, ο οποίο αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό θεωρούνται από τα νέα μεγάλα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ και που το 2016 έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στον Άρη, στον οποίο ανήκε μέχρι τώρα, συμφώνησε με τον Χολαργό για δύο χρόνια και ανακοινώθηκε επίσημα από την ΚΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Χολαργός αναφέρει: «Η ΚΑΕ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ανακοινώνει την συμφωνία της με τον αθλητή Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων με την ομάδα μας.

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης γεννήθηκε στις 2 Ιανουαρίου του 1999 στο Ηράκλειο της Κρήτης, έχει ύψος 1,99 μ. και αγωνίζεται στις θέσεις των shooting guard/small forward.
Εκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στον ΑΡΗ το 2016 και άνηκε στο δυναμικό της ομάδας της Θεσσαλονίκης μέχρι το τέλος της προηγούμενης σεζόν.
Συμμετείχε από τις 14 έως τις 22 Ιουλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών (Under 20) που διεξήχθη στην Γερμανία και με τη φανέλα της Εθνικής μας ομάδας σε 7 αγώνες είχε 9.6 πόντους, 2.3 ριμπάουντ και μία ασίστ κατά μέσο όρο.
Καλωσορίζουμε τον Παναγιώτη στην οικογένεια του ΧΟΛΑΡΓΟΥ».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δεν υπάρχουν σχόλια