Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

ΠΑΟΚ: Μπήκαν στην προετοιμασία Χάτσερ και Μορέιρα (pics&vid)

Με τους Ουίλιαμ Χάτσερ και Γιάνικ Μορέιρα να μπαίνουν στις προπονήσεις ξεκίνησε η δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ. Μετ...


Με τους Ουίλιαμ Χάτσερ και Γιάνικ Μορέιρα να μπαίνουν στις προπονήσεις ξεκίνησε η δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ.

Μετά το χθεσινό(26/8) ρεπό οι παίκτες του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στο... παρκέ για να μπουν στη δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας τους και μάλιστα έχοντας και νέα πρόσωπα στην πρώτη προπόνηση της εβδομάδας. Το πρωί της Δευτέρας(27/8) οι Φιλ Γκος, Ουίλιαμ Χάτσερ και Γιάνικ Μορέιρα πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια ο Γκος προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα ενώ οι Χάτσερ και Μορέιρα αφού πρώτα γνώρισαν τους νέους τους συμπαίκτες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Η δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας λοιπόν, ξεκίνησε με απαιτητική προπόνηση και τους παίκτες του ΠΑΟΚ να βρίσκοντα στο “PAOK Sports Arena” λίγο πριν από τις 10 το πρωί. Ακολούθησαν ένα πρωτότυπο πρόγραμμα ασκήσεων υπό την επίβλεψη του γυμναστή της ομάδας Παναγιώτη Βασιλείου. Αρχικά έκαναν ασκήσεις αντίδρασης και ταχύτητας με την τεχνολογική βοήθεια του Fitlight Trainer, στη συνέχεια προπονήθηκαν σε ασκήσεις αντίληψης με παιχνίδια τύπου… τρίλιζας (tic tac toe), ενώ σε μεγάλο μέρος του προγράμματος χρησιμοποιήσαν τις ειδικές μάσκες (elevation mask), οι οποίες ενισχύουν την αντοχή.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο από την σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ με την παρουσία και των Χάτσερ και Μορέιρα





Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια