Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία στην υπόθεση Τζήλου!

Το ντόμινο των αποκαλύψεων για την ταυτοποίηση των δραστών της επίθεσης στον διαιτητή Θανάση Τζήλο εξελίσσεται πλέον με ρυθμούς… χιονοστι...

Το ντόμινο των αποκαλύψεων για την ταυτοποίηση των δραστών της επίθεσης στον διαιτητή Θανάση Τζήλο εξελίσσεται πλέον με ρυθμούς… χιονοστιβάδας που απειλεί να σαρώσει στο διάβα της τους εμπνευστές και σχεδιαστές της ενέδρας στον Λαρισαίο ρέφερι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας εκ των δραστών, ο 46χρονος ο Δ.Μ. που νοίκιασε το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε ο ίδιος και άλλοι δύο, συνδέεται με αντιπρόεδρο ΠΑΕ της Super League, με τις αρχές να έχουν στοιχεία για στενή σχέση του με τον ποδοσφαιρικό παράγοντα!

Διερευνούν δε ως σοβαρό ενδεχόμενο την εντολή για την επίθεση στον διεθνή διαιτητή να την έδωσε ο εν λόγω αντιπρόεδρος! Πάντως, άρση τηλεφωνικού απορρήτου δεν έχει γίνει ακόμη, παρότι πλέον θεωρείται επιβεβλημένη.

Γίνεται αντιληπτό, λοιπόν, ότι οι εξελίξεις τρέχουν, η έρευνα της αστυνομίας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν αποκλείεται να βρίσκεται προ των πυλών συγκλονιστικών και πρωτόγνωρων αποκαλύψεων για τη δράση του «υποκόσμου» του.

filathlos

Δεν υπάρχουν σχόλια