Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Κώδικας σιωπής: Αρνείται ότι δέχτηκε επίθεση για οπαδικές διαφορές η 22χρονη!

Συνάντηση με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγο Αριστείδη Ανδρικόπουλο, παρουσία ανώτατων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., της Ασφά...

Συνάντηση με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγο Αριστείδη Ανδρικόπουλο, παρουσία ανώτατων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., της Ασφάλειας και του Τμήματος Αθλητικής Βίας, είχε το βράδυ της Πέμπτης (7/3) ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.

Στην συνάντηση αυτή επιβεβαιώθηκε η αποφασιστικότητα που δείχνουν το τελευταίο διάστημα οι αστυνομικές αρχές προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα επαναλαμβανόμενα κρούσματα γηπεδικής βίας και βεντέτας μεταξύ οπαδών.

Κατέστη, εξάλλου, σαφές ότι γίνονται οι μεγαλύτερες δυνατές προσπάθειες προκειμένου να βρεθούν οι εμπλεκόμενοι και να εξιχνιαστεί, τόσο η υπόθεση του Παπαστράτειου, όσο και εκείνη που αφορά τον ξυλοδαρμό της 22χρονης και τον τραυματισμό της με μαχαίρι.

 Αστυνομικές πηγές επίσης αναφέρουν, ότι οι επιχειρήσεις που ξεκίνησαν την Πέμπτη (7/3) με εφόδους σε συνδέσμους οπαδών, θα συνεχιστούν σε πολλαπλά επίπεδα και τις επόμενες ημέρες και όχι μόνο σε συνδέσμους…

 Οι επιχειρήσεις αυτές έχουν περισσότερο τον χαρακτήρα της προειδοποίησης και του εκφοβισμού και σκοπός της ΕΛ.ΑΣ. είναι να συνεχίσει να στέλνει μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση.

 Την ίδια στιγμή, στις τάξεις της αστυνομίας επικρατεί έντονος προβληματισμός για κάτι που δεν είναι φυσικά καινούργιο, αλλά δυσχεραίνει τις προσπάθειες να βρεθούν όσοι συμμετέχουν στην βεντέτα.

 Και αναφερόμαστε στον… ιδιότυπο «κώδικα σιωπής» μεταξύ των οπαδών!

Πληροφορίες του sport-fm.gr, αναφέρουν πως η 22χρονη οπαδός του Παναθηναϊκού, αρνείται ότι η επίθεση που δέχτηκε οφειλόταν σε οπαδικές διαφορές, αλλά μιλάει για επίθεση με σκοπό την ληστεία!

 Έγκυρες πηγές, μάλιστα, αναφέρουν, ότι μετά την επίθεση που δέχτηκε, πήγε στο νοσοκομείο για τραυματισμό από αιχμηρό αντικείμενο, έλαβε τις πρώτες βοήθειες και αποχώρησε χωρίς να καταγγείλει το οτιδήποτε ή να υποβάλει κάποια μήνυση κατ’ αγνώστων.

 Σε κάθε περίπτωση, η σοβαρότητα της κατάστασης δείχνει πως τις επόμενες ημέρες, ίσως και ώρες, θα υπάρξουν εξελίξεις.

Πηγη: sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια