Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Σκέψεις για αλλαγή χλοοτάπητα

Το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και Νομικός Σύμβουλος της ΠΑΕ Καλλιθέας, Παναγιώτης Πρόκος, που παρακολούθησε τον φιλικό αγώνα του Σαββά...

Το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και Νομικός Σύμβουλος της ΠΑΕ Καλλιθέας, Παναγιώτης Πρόκος, που παρακολούθησε τον φιλικό αγώνα του Σαββάτου με την ΑΕΚ δήλωσε τα εξής σχετικά με την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του Δημοτικού Σταδίου Καλλιθέας...


«Για πρώτη φορά όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκομαι στην οικογένεια της Καλλιθέας αντίκρισα τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου σε αυτή την κατάσταση. Αντίθετα, όποτε η ομάδα μας επέστρεφε από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, την περίμενε πάντα ένα γήπεδο με θαυμάσιο χλοοτάπητα.

Η διαπίστωσή μου είναι ότι η καταστροφή του είναι ολική και μοναδική λύση είναι η εξ ολοκλήρου αντικατάστασή του με νέο χλοοτάπητα. Ζητώ από την Δημοτική Αρχή άμεσα να δώσει λύση, καθώς για την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας μας απομένει ακριβώς ένας μήνας.

Η ομάδα και ιδιαίτερα ο μεγαλομέτοχος κ. Σαλευρής, τα τελευταία δύο χρόνια έχουν περάσει τα πάνδεινα και θα είναι κρίμα η ομάδα μας να στερηθεί την έδρα της εξαιτίας εσφαλμένων εκτιμήσεων των υπευθύνων για την συντήρηση, οι οποίοι βέβαια θα πρέπει να αναλογιστούν και τις ευθύνες τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια