Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Κρούση στον Κοβαλέφσκι απο τις Σέρρες

Την περίπτωση του Πολωνού τερματοφύλακα Κοβαλέφσκι σκέφτονται οι διοικούντες του Πανσεραικού. Ο 34χρονος πρώην πορτιέρο του Ηρακλή δέχτηκε π...

Την περίπτωση του Πολωνού τερματοφύλακα Κοβαλέφσκι σκέφτονται οι διοικούντες του Πανσεραικού. Ο 34χρονος πρώην πορτιέρο του Ηρακλή δέχτηκε πρόταση από την ομάδα των Σερρών αλλά δεν δείχνει ικανοποιημένος με τα μέχρι τώρα δεδομένα. Οι ετήσιες απολαβές του τερματοφύλακα της Σιμπίρ είναι στις 200.000 ευρώ ενώ τα λιοντάρια των αξιώνουν με συμβόλαιο 140.000 ευρώ.

Ο υψηλόσωμος πορτιέρο έχει συμβόλαιο με την σλοβένικη ομάδα μέχρι το 2011 αλλά ενημέρωσε τους ανθρώπους του Πανσεραικού ότι μπορεί να μείνει ελεύθερος.Στην μέχρι τώρα λίστα των Σερρών ακούγονται τα ονόματα των Δημήτρη Ελευθερόπουλου και του Ντάριο Κρέσιτς.

Οι διοικούντες του Πανσεραικού δεν έχουν αφήσει και την υπόθεση του Ζντράβκο Πόποβιτς παρότι από την αρχή ήξεραν ότι θα είνα πολύ δύσκολη. Ο Κροάτης επιθετικός επέστρεψε στον Ατρόμητο από τον ΟΦΗ αλλά οι περιστεριώτες θα τον αφήσουν μόνο με μία πολύ καλή πρόταση οικονομικά.

Οι Μακεδόνες είναι διατεθειμένοι να κάνουν το "deal" και να αποκτήσουν τον κροάτη επιθετικό παρόλο που θα τους κοστίσει ακριβά.

Eπιμέλεια: Μιχάλης Καμαράδος

Δεν υπάρχουν σχόλια