Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Σαρωτικός ΠΑΟΚ

Συντριβή του ΑΡΗ στην Τούμπα, όπου ηττήθηκε με 4-1 από τον ΠΑΟΚ δείχνοντας για άλλη μια φορά ότι έχει αδυναμίες σαν ομάδα. Οι γηπεδούχ...


Συντριβή του ΑΡΗ στην Τούμπα, όπου ηττήθηκε με 4-1 από τον ΠΑΟΚ δείχνοντας για άλλη μια φορά ότι έχει αδυναμίες σαν ομάδα. Οι γηπεδούχοι μετέτρεψαν το ντέρμπι σε περίπατο  και από το 12ο κιόλας λεπτό που ήρθε το πρώτο γκολ φάνηκε ποιος θα είναι ο αρχηγός στο γήπεδο. Μπορεί στο στην αρχή του πρώτου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι να δοκίμασαν κάποια άστοχα σουτ με τον Καπετάνου και τον Σουνά στο ’11 ωστόσο δεν ήταν ικανά να ανησυχήσουν τους παίκτες του ΠΑΟΚ, ο οποίος είχε το έλεγχο του ματς. Το πρώτο γκολ για την ομάδα το Δώνη  ήρθε από τα πόδια του  Λόρενς, ύστερα από  σέντρα του Ρομπέρ στο ύψος της μεγάλης περιοχής, και με μονοκόμματο  σουτ έστειλε την μπάλα στα δύχτια του Βελλίδη.
Στην συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου ο ΑΡΗΣ προσπάθησε  να ισορροπήσει, αλλά δεν μπόρεσε να αντέξει την πίεση από πλευράς ΠΑΟΚ και έτσι δέχτηκε άλλα δύο γκολ πριν την λήξη του 45έπτου . Το δεύτερο τέρμα προέκυψε ύστερα  από κερδισμένο κόρνερ. Ο Κατσικάς έπιασε την κεφαλιά και στο ’24 διαμόρφωσε το 2-0 για τον δικέφαλο.  Έξι λεπτά αργότερα στο '30 ο Φωτάκης δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 3-0 , οταν εκμεταλεύτηκε μια χαρά την μπαλιά που του έστρωσε ο Αθανασιάδης με το στήθος, οπότε τα πράγματα για τους φιλοξενούμενους έγιναν πολύ πιο δύσκολα. Παρόλαυτά οι παίκτες του ΑΡΗ δεν το έβαλαν κάτω και προσπάθησαν να σταθούν όρθιοι στο ματς, πετυχαίνοντας τελικά ένα γκολ λίγο πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια στο '38 με κεφαλιά του Αγκάνθο. Όπως αποδείχτηκε στην πορέια αυτό ήταν και το μοναδικό τέρμα για τους κίτρινους στην σημερινή αναμέτρηση, το οποίο και δεν πρόλαβαν να χαρούν για πολύ ώρα, καθώς δέχτηκαν και τέταρτο γκολ δύο λεπτά πριν σφυρίξει ο Κάκος. Ο Αθανασιάδης χάρισε στον "δικέφαλο'' και στους φιλάθλους ένα υπέροχο γκολ με τρομερό βολέ ύστερα από σεντρα ακριβείας του Ρομπέρ.  Το πρώτο μέρος έληξε με τον ΠΑΟΚ απόλυτα ικανοποιημένο. Η επανάληψη δεν ήταν το ίδιο πλούσια σε γκολ και θέαμα όπως το πρώτο μισό, κάτι απόλυτα λογικό αφού ο ΠΑΟΚ  ήταν σαφώς καλύτερος,  είχε την υπεροχή, οπότε και δεν είχε λόγο να πιέσει περισσότερο τον αντίπαλο. Από την άλλη οι παίκτες του ΑΡΗ δεν είχαν αποθέματα να ανατρέψουν ένα τόσο αρνητικό αποτέλεσμα εις βάρος τους και έτσι ο αγώνας έληξε με το βαρύ 4-1 για την ομάδα του Κατσαβάκη.
 
ΠΑΟΚ (Δώνης): Γλύκος, Έτο, Λίνο, Κατσικάς, Κουμαλό, Κάτσε (67' Γεωργιάδης), Λάζαρ, Φωτάκης, Ρομπέρ (80' Σαλπιγγίδης), Λόρενς, Αθανασιάδης (90' Πέλκας)
Αρης (Κατσαβάκης): Βελλίδης, Καζναφέρης (63' Αγγελούδης), Νταμαρλής (46' Παπαστεργιανός), Παπαζαχαρίας, Πουλίδο, Σουνάς (46' Μαργαρίτης), Γιαννιώτας, Ψυχογιός, Κοέλιο, Αγκάνθο, Καπετάνος
Κίτρινες κάρτες: Πουλίδο, Κάτσε, Καπετάνος, Κουμάλο, Καζναφέρης, Φωτάκης, Γεωργιάδης, Κατσικάς, Γιαννιώτας, Παπαστεργιανός, Αγκάνθο, Σταφυλίδης (στον πάγκο)
Κόκκινες κάρτες: Κατσικά, Λόρενς, Γιαννιώτας
 
 
Μαργαρίτα Αντωνάκου

Δεν υπάρχουν σχόλια