Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Νέα εποχή για τον Ολυμπιακό και με την ...βούλα

Νέα εποχή και επίσημα ξεκινά για την ΠΑΕ Ολυμπιακός, αφού οι Σωκράτης Κόκκαλης και Βαγγέλης Μαρινάκης υπέγραψαν για το ιδιωτικό συμφωνητικό ...

Νέα εποχή και επίσημα ξεκινά για την ΠΑΕ Ολυμπιακός, αφού οι Σωκράτης Κόκκαλης και Βαγγέλης Μαρινάκης υπέγραψαν για το ιδιωτικό συμφωνητικό για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου (67%0 των μετόχων της ΠΑΕ. Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν στα γραφεία του συλλόγου πριν λίγη ώρα στην πλατεία Αλεξάνδρας, ώστε να ολοκληρωθεί και τυπικά η αλλαγή... σελίδας για την ομάδα των "ερυθρολεύκων".

Αν και η οριστική συμφωνία υπήρχε απο χθες, χρειάζοταν και η πρώτα η έγκριση για την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρίας, έτσι ώστε να "τρέξει" το θέμα. Μάλιστα οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Πειραιώτης εφοπλιστής δείχνει διατεθειμένος να αναλάβει όλα τα χρέη της ομάδας. Περισσότερες εξελ'ιξεις αναμένεται να γνωστοποιηθούν στην κοινή συνέντευξη Τύπου που θα δώσουν οι δύο άνδρες, στην αίθουσα Τύπου του "Γ.Καραϊσκάκης" (ή την προσεχή Παρασκευή η την Δευτέρα).

Επιμέλεια: Αγγελική Κουρεμένου

Δεν υπάρχουν σχόλια