Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Παρέμεινε στον «Ήλιο» ο Κάμπας

Παίκτης της Ηλιούπολης θα είναι και για τη νέα σεζόν ο Ηλίας Κάμπας. Ο πολύπειρος επιθετικός βρέθηκε στα γραφεία του συλλόγου και μέσ...


Παίκτης της Ηλιούπολης θα είναι και για τη νέα σεζόν ο Ηλίας Κάμπας. Ο πολύπειρος επιθετικός βρέθηκε στα γραφεία του συλλόγου και μέσα σε πολύ καλό κλίμα, έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους του «Ήλιου», προκειμένου να παραμείνει κάτοικος Ηλιούπολης για ακόμη έναν χρόνο.

  
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: 

«Η ΠΑΕ Ηλιούπολη ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίου του ποδοσφαιριστή Ηλία Κάμπα για άλλον ένα χρόνο».

Από εκεί και πέρα, σειρά παίρνουν οι διαπραγματεύσεις με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του ρόστερ, ώστε να ξεκαθαρίσει ποιοί θα συνεχίσουν και του χρόνου στην ομάδα, κατόπιν υποδείξεων του  τεχνικού Γιώργου Βαζάκα.

Καλωσόρισμα των Rebels

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της Ηλιούπολης Rebels9, για τον νέο μέτοχο του συλλόγου, Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη:

 «Ως Σύλλογος Φιλάθλων Ηλιούπολης «REBELS 9» καλωσορίζουμε τον Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη στην οικογένεια της Ηλιούπολης. Μαζί με τους Νίκο Χάλκο και Θέμη Βασιλείου στην διοίκηση του Ήλιου το μέλλον προδιαγράφεται ακόμη καλύτερο. Όλοι μαζί διοίκηση, ομάδα και κόσμος θα παλέψουμε για το καλό της Ηλιούπολης», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι οπαδοί της ομάδας.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια