Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Τριετές συμβόλαιο ο ΠΑΟ για Γκοβού!

Τέλος αναμένεται να πάρει το περίφημο σήριαλ της απόκτησης του Σίντνεϊ Γκοβού απο τον Παναθηναϊκό. Οι "πράσινοι" ήρθαν σε επαφή τη...

Τέλος αναμένεται να πάρει το περίφημο σήριαλ της απόκτησης του Σίντνεϊ Γκοβού απο τον Παναθηναϊκό. Οι "πράσινοι" ήρθαν σε επαφή την Τετάρτη (30/6) με του μάνατζερ του Γάλλου διεθνή και τους μετέφεραν την πρόταση τους για το συμβόλαιο τριετούς συνεργασίας και πλέον  περιμένουν το "ναι" απο τον παίκτη. Στην διοίκηση του "τριφυλλιού" περιμένουν με αγωνία την απάντηση του και ποντάρουν πολλά.

Στο γεγονός ότι προσφέρουν σε έναν ποδοσφαιριστή που τέλη του μήνα θα γίνει 31 χρονών τρία χρόνια συμβόλαιο, συν το "ψηστήρι" που έγινε απο τον φίλο του Τζιμπρίλ Σισέ. Πάντως στο "παιχνίδι" της απόκτησης του Γκοβού έχει μπεί εδώ και καιρό και η Γαλατασαράι, που είναι ο βασικός αντίπαλος του Παναθηναϊκού. Τέλος το Maxifoot ( και άλλα γαλλικά ΜΜΕ έχουν βέβαιο τον ερχομό του Γκοβού στην Ελλάδα) "φιλοξενεί" δηλώσει του πρώη συμπαίκτη του Γκοβού, τον Κρις: «Ο Σίντνεϊ είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Είναι κρίμα που αποφάσισε να φύγει. Είναι ένας παίκτης που συνείσφερε πολλά στα αποδυτήρια. Δεν πρόκειται για έναν εγωιστή, πάντα προσπαθούσε για την ομάδα. Πραγματικά, πρόκειται για ένα καλό άτομο», με τον συντάκτη να συμπληρώνει ότι "ο Γκοβού ανακοινώθηκε εμφατικά απο τον Παναθηναϊκό.

Επιμέλεια: Αγγελική Κουρεμένου

Δεν υπάρχουν σχόλια