Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Ποδοσφαιριστές που φόρεσαν την φανέλα του ΠΑΟΚ και του Άρη...

Το "μίσος" ανάμεσα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ και του Άρη μπορεί να κρατάει εδώ και χρόνια, ωστόσο δεν εμπόδισε κάποιους ποδοσφαιρ...


Το "μίσος" ανάμεσα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ και του Άρη μπορεί να κρατάει εδώ και χρόνια, ωστόσο δεν εμπόδισε κάποιους ποδοσφαιριστές να φορέσουν τις φάνελες και των δύο ομάδων. Τo scorernews έψαξε και σας παρουσιάζει τους παίκτες που έκαναν τον δρομολόγιο Τούμπα-Χαριλάου και αντίστροφα.

Οι παλιότεροι θυμηθείτε τους εν λόγω ποδοσφαιριστές και οι νεότεροι ενημερωθείτε ποιοι είναι αυτοί.
Νο 10 Σπύρος Γόγολος: Αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ, δόθηκε ως αντάλλαγμα στον Πανιώνιο για τη μεταγραφή του Ναλιτζή και μετακινήθηκε στον Άρη το καλοκαίρι του 2004, παραμένοντας στους «κίτρινους» μέχρι τον Δεκέμβριο του 2008. 
Νο 9 Γιώργος Θεοδωρίδης: Έπαιξε στον Άρη τέσσερις σεζόν (1998-2002) και στον ΠΑΟΚ τρεις (2002-2005).
Νο 8 Θανάσης Παπάζογλου: Τα προηγούμενα χρόνια αγωνιζόταν στον Άρη, ωστόσο με τη λήξη του συμβολαίου του το καλοκαίρι του 2009 μετακόμισε στο αντίπαλο στρατόπεδο, αυτό του ΠΑΟΚ.
Νο 7 Γιώργος Κούτσης: Πήγε στον Άρη το 1998 και μετά από τρεισήμισι σεζόν μεταγράφηκε στον ΠΑΟΚ (Ιανουάριος 2001), όπου και έπαιξε ισάριθμο διάστημα, έως το καλοκαίρι του 2005.
Νο 6 Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος: Παίκτης του ΠΑΟΚ από το 1993 έως το 1997, πέρασε από Ιωνικό και Πανιώνιο πριν καταλήξει στον Άρη. 
 Νο 5 Δημήτρης Μάρκος: Έπαιξε δύο σεζόν στον Άρη (2000-02) και τις τρεις επόμενες στον ΠΑΟΚ.
Νο 4 Βίκτορ Βιτόλο: Μετά από μια εξαιρετική σεζόν στον Άρη, αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ, αποτελώντας μαζί με τον Πάμπλο Γκαρσία το καλύτερο δίδυμο αμυντικών μέσων στο πρωτάθλημα.
Νο 3 Κώστας Χαλκιάς: Το καλοκαίρι του 2008 άφησε τον Άρη μετά από δύο χρόνια παρουσίας του κάτω από τα δοκάρια, για να πάρει μεταγραφή στον ΠΑΟΚ, με τη φανέλα του οποίου αγωνίζεται μέχρι σήμερα.
Νο 2 Βλάνταν Ίβιτς: Μετακόμισε στην Τούμπα την ίδια χρονιά με τον Χαλκιά και αποτέλεσε παίκτη «κλειδί» στην ανοδική πορεία του ΠΑΟΚ.
Νο 1 Κώστας Φρατζέσκος: Πήγε στον ΠΑΟΚ τον Δεκέμβριο του 1996 και έφυγε το καλοκαίρι του 2000. Στον Άρη πήρε μεταγραφή το καλοκαίρι του 2003 και αγωνίστηκε έξι μήνες.

 
Επιμέλεια: Αγγελική Κουρεμένου

Δεν υπάρχουν σχόλια