Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Κόντης: Nα στελεχωθεί η ομάδα απο έμπειρους παίκτες

Για τα τρέχοντα ζητήματα του Άρη, μίλησε ο εκτελεστικός  διεθυντής της ΠΑΕ, Γιάννης Κόντης στο "Aris FM 92,8". Ο παράγοντας των κι...

Για τα τρέχοντα ζητήματα του Άρη, μίλησε ο εκτελεστικός  διεθυντής της ΠΑΕ, Γιάννης Κόντης στο "Aris FM 92,8". Ο παράγοντας των κιτρίνων μίλησε μεταξύ άλλων για την μεταγραφή του Παπαζαχαρία, για τον δανεισμό του Νάτσο Γκαρσία στην Ανόρθωση, αλλά και για την σύσκεψη της Σούπερ Λίγκας.
 

Αναλυτικά ο κ.Κοντής μίλησε:

Αρχικά, για τη σύσκεψη της Σούπερ Λιγκ : «Η κλήρωση για την έναρξη του Πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιουλίου μαζί με την επιλογή του νέου Προέδρου της Σούπερ Λιγκ.

Στη σύσκεψη συζητήθηκαν αρκετά θέματα που αφορούν στη νέα χρονιά και ένα από αυτά ήταν και το ζήτημα για τα χρήματα του ΟΠΑΠ που έχουμε να παίρνουμε. Από του χρόνου θα συνεχιστεί κανονικά η εισροή των χρημάτων».

Σχετικά με τα ζητήματα της βίας στα γήπεδα, ανέφερε: «Με την αλλαγή του πειθαρχικού κώδικα, τα πράγματα μπήκαν σε άλλη βάση και τα μέτρα θα είναι πιο αυστηρά τη νέα χρονιά. Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι, ακόμη και το πιο απλό πράγμα μέσα στο γήπεδο, όπως είναι τα λέιζερ, μπορούν να επιβαρύνουν την ΠΑΕ και τα ταμεία της, με αποτέλεσμα να μείνει πίσω στους στόχους της και να μην έχει τα αποτελέσματα που όλοι θέλουμε στη συνέχεια του Πρωταθλήματος».

Αναφορικά με την προετοιμασία της ομάδας στην Αυστρία, επεσήμανε: «Γίνεται μία επίπονη προετοιμασία αυτή τη στιγμή και με άλλα δεδομένα. Οι ποδοσφαιριστές που ακολουθούν αυτό το πρόγραμμα θα βρεθούν ωφελημένοι στη συνέχεια και κατά τη διάρκεια της χρονιάς, όπως συνέβη με τον Σάκη Πρίττα. Προς το παρόν, προσπαθούμε, ώστε να βρεθούν κι άλλοι παίκτες που θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία. Βρισκόμαστε σε επικοινωνία, όμως, και με παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν και ζητούν να ξεκουραστούν για λίγες ημέρες».

Για το Γρηγόρη Παπαζαχαρία είπε: «Υπάρχει μια συμφωνία με δεδομένο το γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής θα μείνει ελεύθερος. Όταν βγει η επικύρωση από την ΕΠΟ, τότε μας ενδιαφέρει να ενισχύσει την ομάδα μας».

Για τον επικείμενο δανεισμό του Νάτσο Γκαρσία, σημείωσε: «Γίνεται μία προσπάθεια και μιλάμε για μορφή δανεισμού του παίκτη. Όταν ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις, τότε θα ανακοινωθεί και κάτι επίσημα».

Τέλος, ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ αναφέρθηκε στο ότι ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ , o οποίος δείχνει έντονο ενδιαφέρον  στους νεαρούς ποδοσφαιριστές: «Αυτά τα παιδιά δεν πήγαν για βόλτα στην Αυστρία, αλλά δεν μπορείς και να βασιστείς σε αυτούς τους νεαρούς σε μία χρονιά με τόσες απαιτήσεις, που η ομάδα θα αγωνιστεί στο Europa League. Η ομάδα πρέπει να στελεχωθεί με έμπειρους παίκτες και αυτοί οι νέοι ποδοσφαιριστές να αποκτήσουν δίπλα τους την απαιτούμενη εμπειρία».

Επιμέλεια: Αγγελική Κουρεμένου

Δεν υπάρχουν σχόλια