Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Ποιός είναι ο Σκούρτης... (+video)

Το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα του Πανιωνίου για την φετινή καλοκαιρινή περίοδο είναι ο Βασίλης Σκούρτης και το scorernews θα σας παρ...


Το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα του Πανιωνίου για την φετινή καλοκαιρινή περίοδο είναι ο Βασίλης Σκούρτης και το scorernews θα σας παρουσιάσει κάποια στοιχεία του εν λόγω ποδοσφαιριστή, που δεν είναι γνωστά στο ευρύ κοινό.

Ο 18χρονος Αλβανός επιθετικός αγωνιζόταν μέχρι τον περασμένο Γενάρη στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, όμως επέλεξε να αφήσει την ομάδα του Πειραιά, προκειμένου να μετακομίσει στην Ιταλία για χάρη της Λάτσιο, θέλοντας έτσι να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

Τελικά, ο νεαρός άσος δεν κατάφερε να παραμείνει στο δυναμικό του Ιταλικού συλλόγου, αφού δεν εξασφάλισε το απαραίτητο διαβατήριο και έτσι έπιανε θέση ξένου στην Λάτσιο.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη αποτέλεσε ένα ευχάριστο δώρο για τον Πανιώνιο, με τους ανθρώπους των “κυανέρυθρων” να κινούνται... αστραπιαία και σε χρόνο ρεκόρ να δίνουν τα χέρια με τον παίκτη.

Οι διοικούντες του Πανιωνίου είχαν εντυπωσιαστεί απο την απόδοση του Σκούρτη όταν έπαιζε στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, καθώς ήταν ο πρώτος σκόρερ των “ερυθρόλευκων”, πετυχαίνοντας περισσότερα απο 25 γκολ!

Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής θα υπογράψει για πρώτη φορά επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα του Πανιωνίου και αναμένεται να πάρει πολλές ευκαιρίες φέτος απο τον Μίκαελ Στόρε.

Δείτε τον Βασίλη Σκούρτη σε δράση:




Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια