Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

"Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα"

Για μέχρι τώρα προετοιμασία των Τρικάλων στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας, μίλησε με συνέντευξη που παραχώρησε στο « goaltrikala » ο Παναγιώτης...


Για μέχρι τώρα προετοιμασία των Τρικάλων στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας, μίλησε με συνέντευξη που παραχώρησε στο «goaltrikala» ο Παναγιώτης Μπακομήτρος, αλλά και για τους στόχους του συλλόγου.

 Aναλυτικά τα όσα είπε ο  27χρονος αμυντικός:

"Μπορούμε να πούμε πως για να πάει μια προετοιμασία καλά παίζουν πολλά πράγματα ρόλο. Για παράδειγμα οι εγκαταστάσεις εδώ στο Μπάνσκο είναι καλές ενώ ο καιρός είναι ιδανικός.

Επίσης σημαντικό ρόλο μέσα σε μια ομάδα παίζει και το καλό κλίμα και η αλήθεια είναι πως  μεταξύ μας είναι πολύ καλό κλίμα. Πιστεύω ότι γίνεται καλή δουλειά, αυτό είναι το σημαντικό".

 "Πρέπει να κουραστούμε σήμερα για να απολαύσουμε τους κόπους της δουλειάς μας αύριο. Υπάρχει διάθεση από όλους και αυτό φαίνεται στις προπονήσεις και πιστεύω πως μέρα με τη μέρα θα βελτιωνόμαστε. Η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά σε αυτή την κατηγορία και πρέπει να προσέξουμε τα πάντα. Η Β΄ Εθνική είναι δύσκολη κατηγορία καθώς μπορούν να έρθουν τα πάνω κάτω αλλά αν ήμαστε συγκεντρωμένοι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα".

Επιμέλεια: Αγγελική Κουρεμένου

Δεν υπάρχουν σχόλια